7. Koğuştaki Mucize’ye gelen yorumlar

0
1.464 Okunma
7-kogustaki-mucizeye-gelen-yorumlar

7. Koğuştaki Mucize , 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu edinen bir film olarak karşımıza çıkıyor. 1983 yılında bir Ege kasabasında küçük bir kız ölür. Ölen küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak babaannesi ile yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan Memo görülür.

Memo, her ne kadar suçsuz olduğunu anlatsa da kimse ona inanmaz. İdam cezasına çarptırılan Memo’nun yakınları adaletin sağlanması için uğraşırken, Memo ve kızı Ova’nın tek istediği birbirlerine kavuşabilmektir. Memo, bir mucize gerçekleşip idam cezasından kurtulabilecek midir?

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin‘in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor.

Film zengin oyuncu kadrosunun dışında hikaye kurgusuyla da dikkat çekti. Kore uyarlaması olan film izleyiciler tarafından da olumlu yorumlar ile karşılandı. İşte 7. Koğuştaki Mucize’ye gelen yorumlar…

7. koğuştaki mucize ile ilgili görsel sonucu

7. Koğuştaki Mucize’ye gelen yorumlar

Beyaz Perde’nin internet sitesinde yer alan yorumlara göre, filme gelen bazı tepkiler şu şekilde;

Hayatımda en çok içimi acıtan ağlata ağlata yüreğimi parçalayan mükemmel bir film. Filmi izlemeden önce yanınıza iki paket peçete alın , ağlamadan izlenmiyor

Olumlu eleştirilerin yer aldığı filmin yorumlarında Aras Bulut İynemli’ye de övgüler düzülmesinin yanında filmin görsel efektlerinin de beğenildiği görülüyor:

Eğer Yeşil yol, Mucize gibi buna benzer filmleri izlemediyseniz özgün bir film der hayran kalırsınız. İzlediyseniz bu ne ya aynı konu der geçersiniz. Neden hala milletin yorumunu okuyorsunuz? Filmi her izleyen kendi yorumunu yapar. Başkasının yorumlarından etkilenmeyin. İzlemeden o yorumun haklı olduğunu bilemezsiniz. Gidin ve izleyin. Senaryo özgün olmayabilir ki o kadar özgün olması beklenemez, çok film izleyen biriyseniz illa ki başka bir filmden çağrışım yapacaksınız. İşleniş olarak harika. Karakterler harika. Görsel efektler harika. İnanılmaz bir duygu yoğunluğu var. Bazı yerlerde sinemadaki herkes ile birlikte kahkaha atıyorsunuz. Bu duyguları yaşamak bile harika.. Bir şans verin derim
Diğer yorumlarda ise şunlar söylendi: “Sinemamızın güzel günler göreceğine işaret eden, gülümseten, ağlatan duygu dolu bir film. Emek veren herkese teşekkürler.
Son zamanların en güzel filmi olmuş bence. Aras Bulut İynemli bir filmdeki rolünü muhteşem oynuyorsun tebrikler
7. koğuştaki mucize ile ilgili görsel sonucu
Yapılan eleştirilere bakılırsa, oldukça başarılı bir yapım. Yorumların büyük bir  çoğunluğunun olumlu olması güzel bir filmin bizleri beklediğini gösteriyor. Aynı zamanda da etkileyici ve sürükleyici olan bu filmi hala izlemeyenler varsa daha  fazla zaman kaybetmeden biletlerini alıp sinemaya gitmelerini şiddetle öneriyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz