Google’ın ünlüler için başlattığı uygulaması artık Android’de

0
366 Okunma
Google Cameos

Google diğer sosyal medya araçları gibi, mobili fazla kullanan kişilere seslenmek için geçen ağustos ayında Google Cameos adlı bir uygulamayı iOS kullanıcılarına sundu. Bu kapsamda Instagram’da karşımıza çıkan sorulan sorulara video ile cevap vermek, bu uygulamayla beraber Google da geldi.

Google, App Store’da Cameos adıyla sunduğu uygulamayı insanların kendileriyle ilgili soruları yanıtlamalarını ve ardından bu yanıtları doğrudan Google’da paylaşmalarını sağlayan yeni bir video tabanlı soru-cevap uygulaması olarak adlandırılıyor.

Google Cameos

Google Cameos ile ünlüler için videolu cevaplama seçeneği sunuyor

Söz konusu uygulama bir soru-cevap uygulaması olsa da vido yayınlarına odaklanmış olarak tanımlanıyor. Daha çok ünlülerin internet üzerinden cevaplaması beklenen soruları görmesini sağlayan uygulama ile seçilen sorular video ile kolaylıkla cevaplanıyor. Normalde iOS için sunulmuş olan bu özellik, artık Android tarafa da sunuluyor.

Google aramalarında ve Google uygulamasında yayınlanacak olan bu cevaplar, Instagram’ın soru-cevap özelliğini akıllara getiriyor diyebiliriz. Orada da Instagram Hikayeler’ine eklenen sorular etiketi ile kullanıcılar takipçilerine soru sorabiliyor. Daha sonra ise yanıtlamak istediği soruyu seçen kullanıcı, halka açık bir şekilde cevaplayabiliyor.

Böyle tanıdık bir uygulamanın farklı versiyonu ile karşımıza çıkan Google, yeni uygulamasıyla fazla takipçiye sahip kişileri çemberine almak istiyor. Google, “Kullanıcılar tarafından en çok sorulanlar”, “Hayranlar için” ve “Popüler konular” gibi kategorilerdeki soruları derleyecek ve uygulamayı da zaman için de geliştirecek.

Uygulamayı iOS’tan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Android’den indirmek için tıklayın.

Instagram takipçi gruplandırma özelliği geliştiriyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz