A101 24 Şubat aktüel kataloğu Fantom Cyclone CC3500 Elektrikli Süpürge

0
826 Okunma
Fantom Cyclone CC3500

A101 aktüel kataloğu çeşitli ürünler ile her hafta yenileniyor. Bu hafta spor aletlerinde büyük avantajlar sunan A101; televizyondan beyaz eşyaya birçok üründe de kampanya sunuyor. Bizim bu haftaki konuğumuz Fantom Cyclone CC3500 Elektrikli Süpürge. İşte özellikleri ve fiyatı.

Fantom Cyclone CC3500 Elektrikli Süpürge özellikleri ve fiyatı

Fantom Cyclone CC3500

Elektrikli süpürgesi satın alırken çekim gücü kadar önemli bazı konularda var. Ses seviyesi, kablo uzunluğu ve torbalı torbası seçenekleri. Hem doğayı korumak hem de daha iyi performans sunan temizlikler için artık toz hazneli süpürgeler tercih ediliyor. Bu hafta A101 mağazalarına tam istediğiniz gibi bir süpürge geliyor. 850W motor gücü bulunan makine 5.7 kilogram ağırlığa sahip. Toz torbasız elektrikli süpürgenin diğer özellikleri şöyle;

  • Gürültü seviyesi: 50 dB
  • Kapasite: 4.5 litre
  • Kablo uzunluğu: 5 metre
  • Enerji sınıfı: C
  • Garanti süresi: 3 yıl
  • Otomatik kablo sarma özelliği: var

Tek tuşla boşaltabileceğiniz özel toz haznesi aynı zamanda tozları merkeze toplayarak tekrar havaya karışmasını önler. Bu sayede süpürme esnasında dışarıya temiz hava çıkışı sağlanıyor. Farklı başlıkları ile detaylı temizliklerinizi yapabileceğiniz süpürgenin renk seçenekleri de mevcut. Kaliteli spiral hortum sahip makineyi 3 yıl garanti güvencesi ile satın alabilirsiniz. Fantom Cyclone CC3500 Elektrikli Süpürge A101 mağazalarında 24 Şubat Perşembe günü 849 TL’den satışa çıkacak. Üstelik ürünü alırken taksit seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz.

Elektrikli süpürgenizin bakımı nasıl yapılır?

A101 aktüel kataloğu ürünlerinden en son ne aldınız? Yorumlara bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz