Snapchat, arkadaşlarınızı adım adım takip edebileceğiniz özelliğini duyurdu

0
197 Okunma
snapchat-ten-cokme-sorunu-ile-ilgili-aciklama-1

Sosyal medya platformu Snapchat arkadaşlar arasındaki bağlantıyı arttıracak özelliğini duyurdu. Bir süredir beklenen canlı konum takibi özelliği yakında platforma dahil edilecek. İşte detaylar.

Snapchat’e gerçek zamanlı konum takibi özelliği geliyor

snapchat

iOS’un sevilen özelliklerinden olan Find My özelliği benzeri Snapchat platformuna geliyor. Süreli fotoğraflar ile sürekli etkileşim sağlayan platform; yeni özelliğini kısa süre sonra kullanıma sunacak. Gerçek zamanlı konum özelliği çeşitli zaman seçenekleri ile gelecek. Kayıtlı kişileriniz ile konumunuzu 15 dakika ya da birkaç saatliğine paylaşabileceksiniz. Özelliğin kullanım tercihi ise tamamen size kalmış. İlk başta kapalı olarak gelecek özellik, ayarlar kısmından aktif edilecek.

Apple Powerbeats Pro, NBA özel tasarım ile karşınızda

Son zamanlarda yeni özellikleri ile gündeme gelen Snapchat; diğer sosyal medya platformları ile rekabette ileri geçmeyi hedefliyor. İçerik üreticilerine para kazandırmayı hedefleyen yeni sistemi, isim değiştirme özelliği ve canlı konum paylaşımı gibi özellikleri ile eksiklerini kapatan platform; her geçen gün biraz daha gelişiyor. Çıktığı ilk zamanlar gündemden düşmeyen mobil uygulamanın kullanıcı sayısı ise hatırı sayılır nitelikte.

Siz Snapchat kullanıyor musunuz? Bizi Snapchat hesabımızdan takip etmeyi unutmayın!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz