A101 31 Mart aktüel kataloğu Beliva Midi Fırın

0
732 Okunma

A101 aktüel kataloğu bu hafta yine capcanlı. Birçok teknolojik ürünü her hafta uygun fiyatlar ile satışan sunan firma; bu hafta küçük ev aletleri ve GoSmart ürünlüer ile ön planda. Oldukça çeşitli ürünler ile hazırlanan katalogtan biz bu hafta Beliva Midi Fırın özelliklerine değineceğiz. İşte evlerin küçük harikası olacak uygun fiyatlı fırın özellikleri.

Beliva Midi Fırın özellikleri ve fiyatı

beliva midi fırın

38 litrelik hacmi ile günlük kullanıma uygun olacak fırın, sürekli elinizin altında gezdireceğiniz kompakt yapıda. Zaman ayarlı fırının 0-90 dakika arası özel zil sistemi bulunuyor. Bu sayede yiyecekleri fırında unutup yakmayacaksınız. Midi fırın 3 kademe pişirme ayarına sahip. Bu sayede birbirinden farklı yemek ve pastalarını rahatlıkla pişirebilirsiniz. Fırının sıcaklık değeri ayarları ise 50 ile 320 derece arasında. Özel emaye tepsi ile satışa sunulan fırının ayrıca ön camı ısı ve darbeye karşı dayanıklı.

Pasta, börek ve çeşitli yemekleri pişirebileceğiniz özel ayarlara sahip Beliva Midi Fırın; 31 Mart Perşembe günü A101 raflarında yerini alacak. Ürünü farklı ödeme koşulları ile 579 TL’ye satın alabilirsiniz.

Bu hafta A101’de GoSmart ürün şenliği var

A101 mağalarında görmeye alışık olduğumuz GoSmart markası bu hafta neredeyse tüm teknolojik akseaurları ile mağazalarda yer alacak. Kablosuz kulaklıktan powerbanke kadar birçok ürün çeşidinin yer aldığı kategoride, tüm teknolojik akseaur ihtiyaçlarını görebilirinisiz. Ürünlerin stoklarla sınırlı olduğunu unutmayın.

Siz A101 kataloglarında en çok hangi ürünü talkip ediyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz