A101 4 Şubat aktüel kataloğu Kiwi elektirikli sefer tası özellikleri

1
2.812 Okunma
A101 Aktüel katalog

A101, 4 Şubat’ta birbirinden güzel küçük ev aletleri satışa çıkarıyor. Bunun yanı sıra geçtiğimiz haftaki televizyon fırsatlarını kaçırdıysanız yeni katalogtaki televizyonlara bakabilirsiniz. Biz bu hafta sizin için Kiwi elektrik ısıtmalı sefer tası beslenme çantasının özelliklerini inceleyeceğiz.

Kiwi Klb-1610 Elektrikli Isıtmalı Sefer Tası Beslenme Çantası

A101 aktüel katalog Kiwi elektirik ısıtmalı sefer tası

Bazı işyerlerin de öğlen toplu yemek verilse de çoğu yerde yemeklerimizi bireysel olarak sipariş ediyoruz. Uzun süre fastfood ile beslenmek sağlığınızda problemlere yol açabilir. Özellikle diyet yaptığınız zamanlarda hazır yemek işkence haline gelebiliyor. Bu dönemde en sağlıklısı yiyeceklerinizi evde hazırlamak. Hem daha dengeli hem de daha sağlıklı besinler tüketmek ancak bu şekilde mümkün oluyor. Kiwi’nin bu elektrikli sefer tası ise tasarımı ve kullanılabilirliği ile derdinize çare olacak. Üstelik normal sefer taslarından farklı olarak yemeklerinizi dilediğiniz zaman ısıtmanıza da imkan tanıyor. Özellikle diyet yapan kadınların işine yarayacak bu elektrikli sefer tasının özellikleri şu şekilde,

  • 40W güç,
  • 20-30 dakikada hızlı ısıtma
  • ısıtma ve sıcak tutma özelliği
  • Su geçirmez gövde
  • Yüksek ısıya dayanıklı malzeme
  • BPA içermeyen plastik hazne
  • 304 kalite paslanmaz çelik hazne
  • 1,05 litre kapasite ve 0,45 litre mini kap

Yemeklerinizi hazırladıktan sonra gruplayarak sefer tasına yerleştirin. Öğlen yemeğine yakın elektrik ile ısıtma işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu sefer tası sayesinde artık sağlıklı beslenmenize iş yerinde de devam edebileceksiniz. Kablo ve kaşığı paket içeriğinde bulunan sefer tasınızı bulaşık makinesine atarak kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Kiwi elektrik ısıtmalı sefer tasını 4 Şubat tarihinde A101 mağazalarından 119 TL‘ye satın alabilirsiniz.

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz