Eviniz bir kediye emanet!

0
256 Okunma

Evcil hayvanlar mükemmel bir arkadaştır ve onlarla iletişim kurmak yalnızlık için mükemmel bir çözümdür. Ancak bazıları için, evcil hayvan edinme seçeneği sadece onlarla birlikte gelen sorumluluğun basit günlük yaşamlarına uymadığı için zorunlu bir birliktelik halini alır ve devam etmez. Sizler de evicl hayvan fikrine uzaksanız ve evde de sizin gözünüz kulağınız olan bir yardımcı bulunsun istiyorsanız tam size göre geliştirilmiş bir akıllı asistandan bahsedeceğiz diyebiliriz.

Black Cat diğer akıllı asistanlardan nasıl bir fark sunuyor?

Piyasada bulunan akıllı asistanların bir bolluğu var ancak Kara Kedi, yani orijinal ismi ile Black Cat’in bunlardan öne çıkan fütüristik ve katı tasarımları kestiği ve bunlardan tanıdık bir evcil hayvanın unsurlarını Apple’ın minimalist duyarlılığı ile birleştirdiği için öne çıkıyor. Yani dememiz o ki siz kare form ya da düz form da alıştığınız akıllı asistanların dışında size sevimli ve masumca yaklaşan içinizde ki hayvan sevgisini çoğaltacak bir tasarıma geçiş yapılıyor.

Sesli komut alan Siemens fırın IFA’da sergilendi

Black Cat yalnızca kullanıcıyı eve döndüğü zaman selamlamaya hazır olan, aynı zamanda içindeki elektronik cihazları kontrol etme yeteneği de sunan, sorunsuz bir arkadaştır. Black Cat‘i diğer akıllı cihazlara bağlayarak, kullanıcı telefonuna cevap verebilir, programlarını kontrol edebilir, ışıkları çalıştırabilirsiniz yani evinizin gözü kulağı olabilir. Ev içerisinde günlük detaylara yönelik kolaylıklar sunan akıllı asistan cihazı ile diğer kare formda ki akıllı asistanlarla hangi görevi yapıyorsanuz Black Cat ile de aynı görevleri yapabilmenin özgürlüğünü size sunuyorlar.

IFA 2019’da Samsung üç ürün ile kendini gösteriyor!

Birçok başarılı teknolojik ürün tasarımlarına imza atan isim, yine tasarımda da karşımıza çıktı ve bizi şaşırtmadı ortak tasarım ürünü olan Black Cat, Jungho Lee ve ekip arkadaşı YoungWoo Jeong tarafından tasarlandı. Jungho Lee teknolojik ürünlerin tasarımları konusunda kendi adından oldukça bahsettiriyor.

Black Cat akıllı asistanı alıp evinizde kullanmak ister miydiniz?

Tasarımcılar: Jungho Lee ve YoungWoo Jeong

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz