Akıllı etiketler yiyeceklerinizi koruyor

0
172 Okunma

Ovie Smarterware akıllı etiket yiyeceklerin tazeliğini ölçüyor. Bu sayede yiyecekler israf olmuyor ve tekrar değerlendirilebiliyor.

Akıllı bahçenizde taze sebzeler yetiştirin

Bazen satın aldığımız yiyecekleri hemen tüketemeyebiliriz. Onları dolaba koyar ve orada unuturuz sonra da tazeliğini yitirdiği için çöpe dökmek zorunda kalırız. Teknoloji yapay zeka ile bu konuya çözüm buluyor.

Ovie Smarterware

Ovie Smarterware akıllı etiket yiyeceğin tazeliğini ölçüp bilgi veriyor. Smarterware etiketi, ürününün niteliğini, satın alınma tarihini ve son kullanma tarihini kaydediyor. Satın alınan öğeler çok uzun süre kaldığında Smarterware klipleri akıllı telefona ping atarak uyarıda bulunuyor. Yalnızca sebzelerin veya etlerin bayatlamış olduğunu bildirmekle kalmıyor, aynı malzemeleri israf etmeyip tekrar değerlendirmeniz için de tariflere göz atıyor.

Smarterware etiketini, ürünleri buzdolabına koymadan önce Ovie uygulamasından etiketleniyor. Buzdolabı dışındaki prize takılan hub, Smarterware etiketleri ile akıllı telefon arasında bağlantı kuruyor. Smarterware etiketleri ürünlerin tazeliğine göre sizinle yeşilden sarıya kırmızıya giden renkli halka aracılığı ile görsel iletişimde kuruyor. Sebzelerden etlere bütün ürünlerde çalışan Ovie Smarterware yiyecek israfını engelliyor ve buzdolabında nelerin olduğu hakkında bilgi veriyor.

Ovie Smarterware

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz