Akıllı tava ile ne pişirdiğinizi bilin

0
469 Okunma
akıllı tava

Mutfak teknolojileri gelişiyor olsa da tavalar yıllardır aynı şekilde görünüyor ve aşağı yukarı aynı özelliklere sahip. Geliştirilen akıllı tava SmartyPans bildiğiniz tavalardan oldukça farklı. Özel mobil uygulaması sayesinde pişirdiğiniz yemeği ya da yaptığınız kızartmaların gramlarını görebilir, bir dahaki sefere aynı miktarda yemeği yapabilirsiniz.

İstediğiniz gibi ayarlayabildiğiniz klavye

Akıllı tava sayesinde tarifleriniz artık daha stabil

Tavaya koyulan besinlerin miktarını ölçen akıllı tava, kızartmaların daha lezzetli hale gelmesinin anahtarı da olacak gibi. Zira size sunacağı yönergeler ile birlikte yapacağınız yemekler önceki yaptıklarınız gibi olacak. SmartyPans‘ın mobil uygulaması ile tariflerinizi kaydedebilir, isterseniz arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz.

SmartyPans aynı zamanda sizin tariflerin besin değerlerini de hesaplayarak size yardımcı olur. Ne yediğinizi bilmenizi sağlayan bu tava ile kalori hesaplaması yapabilirsiniz. Porsiyon kontrolünü de yapabildiğiniz SmartyPans 10 inçlik bir tava olarak karşımızda bulunuyor.

Elbette diğer tavalardan çok daha pahalı olarak 229 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Kızartma tavası olarak oldukça işe yaracayacak bu tava ile yapılabilecekleri izlemek isteyenler için videosunu aşağıya bırakıyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz