Nintendo Switch Lite için yeni bir renk seçeneği sunuyor

0
774 Okunma
Nintendo-Switch- Lite

Nintendo geçen sonbaharda Nintendo Switch Lite sunduğunda karşımıza klasik renklerle çıkmıştı. Şimdi ise çok tatlı bir mercan rengi ile kullanıcılarının karşısına çıkan oyun konsolu oldukça şık duruyor.

2019 yılında Pantone’nun belirlediği renk olan mercandan esinlenen Nintento, Switch Lite 7 Mart tarihinde ön sipariş ile alınabilecek. 20 Mart tarihinde ise Japonya’da satışa sunulacak bu yeni mercan renkli Nintendo Switch Lite, tatlı duruyor.

Japonların da ilgi duyduğu ”tatlı tasarımlar” arasında yer alacak bu ürünün çok sevileceği de aşikar. Bildiğiniz gibi birçok marka korona virüs salgınından etkilendi ve lansmanlar dahi iptal edildi. O açıdan bakıldığında Nintendo tarafında söz konusu durumun çok da etkilemediği görülüyor.

Nintendo-Switch- Lite

Nintendo Switch Lite özellikleri neler?

Aylar önce satışa sunulan Switch’in uygun fiyatlı alternatifi olan Switch Lite, 5,5 inçlik bir ekran ile karşımıza çıkıyor. Önceki modelde ayrılabilen kontrolör kısmı da, yeni model ile birlikte bütünleşik bir yapıya kavuştu. Bu yapının değişmesi ise kullanıcıların daha sağlam bir konsola sahip olmaları anlamına geliyor.

Sarıgri ve turkuaz renk seçenekleri ile duyurulan modele yeni eklenen mercan rengiyle birlikte kitlesini genişletiyor. Ekran çözünürlüğü ise 720p olarak karşımıza çıkıyor. Türkiye’de 1.699 TL’lik bir fiyat etiketine sahip.

Kadınların en çok oynadığı mobil oyunlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz