Amazon, Tiktok’un popüler ürünlerini topladı!

0
295 Okunma
amazon tiktok mağazası

E-ticaret devi Amazon, alışveriş yapmanızı kolaylaştıracak hamleleri adım adım gerçekleştiriyor. Şirket, kadınların büyük ilgisini çekecek bir TikTok mağazası ile gündeme geldi. Mağazada çeşitli güzellik ürünlerine dair fırsatlar yer alacak.

Amazon güzellik ürünleri temalı TikTok mağazası açtı

amazon Tiktok mağaza

Güzellik ürünleri ile yakından ilgilenen ve TikTok videolarını izleyen kişiler mutlaka #tiktokmademebuy etiketini görmüştür. Influencer edilen birçok ürün belli etiketler altında hızlıca yayılıyor ve stokları tükeniyor. Bu durum Instagram tarafında bağlantı linki ve koleksiyon paylaşımları ile ilerliyor. Fakat TikTok içerisinde link durumu söz konusu değil. Bunun yerine etiket sistemi kullanılıyor. Amazon sıkça kullanılan #tiktokmademebuy etiketine ithafen bir mağaza açtı. Zaman zaman indirimli mağaza etkinliklerinin yayınlandığı platformda bu kez tema güzellik ve kozmetik ürünleri üzerine. Bu mağaza da takip ettiğiniz bir güzellik uzmanı ya da fenomenin ürünlerine rastlayacaksınız. TikTok paylaşımları ile viral olmuş güzellik ve kozmetik ürünlerini mağazada kategoriler halinde listelenecek.

34. Güzellik ve Bakım Fuarı detayları açıklandı!

TikTok mağaza etkinliği 7 Mart tarihine kadar sürecek. Mağazada seçili ürünlerde çeşitli indirimler olacak. Güzellik ve kozmetik ürünlerinde büyük fırsatların olacağı etkinlik Henüz Türkiye kapsamında değil.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz