Android 11 ile gelecek yeni emojilere son bakış

0
643 Okunma

Emojiler artık birçok kişinin mesaj atarken eklemekten asla vazgeçemediği öğeler arasında yer alıyor. Yüzlerce emoji bulunuyor olmasına rağmen Android’in yeni sürümlerinde karşımıza farklı yeni emojiler çıkıyor. Yakın zaman önce Android 11 betası ile görünür olan 117 emojinin detayları ortaya çıktı. İşte Android 11 ile gelecek yeni emojiler:

Android 11 ile gelecek yeni emojiler

Android 11 ile gelecek yeni emojiler neler?

Unicode Consortium, bu yılın ilk aylardın yaptığı bir paylaşımla birlikte Emoji 13.0 eklentilerini duyurmuştu. Google’dan gelen ilk adımla birlikte, yenilenen emoji görünümleri dikkat çekiyor.

Android 11 ile gelecek yeni emojilerin arasında 65 yeni karakter ve 55 ten rengi ile birlikte cinsiyet varyantın da eklendiği görülüyor. Farklı ve değişik emojiler de yeni güncelleme ile birlikte Android kullanıcılarının beğenisine sunulacak.

Android 11 ile gelecek yeni emojiler

Bu emojiler arasında sosyal medyada da sürekli gelmesi istenen bir emoji geliyor. Yüzü hafif tebessüm eden ama gözünden yaş gelen emoji yeni gelecek emojiler arasında gerçekten de popüler olmaya aday gibi duruyor. Bunun yanında bazı hayvan emojileri değiştirilirken, yeni hayvanlar için de emojiler halihazırda eklendi.

Irkçılık meselesinin tekrar dünyanın gündemine girmesiyle birlikte, 55 farklı ten renginin emojilere ekleniyor olması oldukça dikkat çekecek bir diğer detay olarak karşımıza çıkıyor.

Android 11 ile gelecek yeni emojiler

Söz konusu emojileri eğer kullanmak istiyorsanız, emojipedia’nın internet sitesinden kopyalayarak kullanabilirsiniz. Android telefonlar için yakında gelecek olan Android 11 ile birlikte bu sürüme ulaşabilen herkes emojileri de kullanabilecek.

Netflix Android kullanıcıları için yeni özellik kazandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz