Bang & Olufsen’den Beoplay E8 Sport kulaklıklar

0
353 Okunma
Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport kulaklıklar, çok şık tasarlanmış spor ağırlıklı kulaklıklar. Bang & Olufsen spor yapmayı seven kişiler için terlemeye dayanıklı egzersizlere tamamen dayanacak şekilde tasarlanmış gerçek kablosuz kulaklık  modelini duyurdu.

Ses kalitesi, pil ömrü ve sunduğu diğer özellikleriyle birlikte bu kulaklıkların en öne çıkan özelliği su direncinin artması. Şirketin önceki modellerinden olan E8 Motion için IP54 olan su direnci, yeni model ile birlikte IP57’ye kadar artırıldı. Bu özellik ile birlikte kulaklık 30 metreye kadar suya dayanabiliyor.

Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport-01

Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport şık görünüyor

E8 Sport tam anlamıyla hareket etmeyi seven, spora vakit ayıran kişiler düşünülerek oluşturulmuş. Su yeşili ve siyah seçenekleri bulunan sade ve şık bir tasarıma sahip olan kulaklığın yerleşik kontrolleri ile birlikte kullanım kolaylığını sunduğunu görüyoruz. Bu kulaklıkta Apple’ın AirPods’unda gördüğümüz gibi birkaç parmak hareketiyle müzik parçalarını değiştirmeyi sağlarken, çağrıları kabul etme ya da reddetme gibi özellikleri de sunuyor.

Gerçek gürültü önleme özelliğine sahip olan kulaklığın istendiğinde kapatılabileceği söyleniyor. Kulaklık, Bluetooth 5.1, AAC ve aptX desteği ile sunuluyor. Özellikleri hakkında net bir bilgi olmasa da kulaklıkların aktif kullanımda 7 saat dayanacağı belirtiliyor.

Kulaklığın şarj kutusuyla birlikte bu kullanımın 35 saate kadar varacağı belirtiliyor. Şarj demişken kulaklığın aynı zamanda kablosuz şarj desteği ile geldiği aktarılıyor. Kulaklık hiç de uygun olmayan bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak. 9 Temmuz 2020 tarihinde 350 dolara çıkacak gibi duruyor.

Apple Powerbeats Pro kulaklıklara yeni renkler ekleniyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz