Netflix TikTok benzeri Fast Laughs özelliği ile gündemde

0
223 Okunma
Fast Laughs

Dünyanın en büyük video platformu, en popüler sosyal medya platformunun bir özelliğini bünyesine ekliyor. Netflix, Fast Laughs adı verilen yeni özelliği yurt dışında kullanıma sundu. Şimdilik sadece iOS’da bulunan özellik TikTok benzeri bir özelliğe sahip.

Netflix’in yeni özelliği Fast Laughs

Fast Laughs

Netflix’in en son yaptığı açıklamada AirPods Pro ve AirPods Max modelleri için ses desteği verilmeyeceği duyurulmuştu. Bu duyuruyla kullanıcıları üzen platform hediye niteliğinde başka bir özelliği ilk olarak iOS tarafına sundu. İleride Android tarafına da gelecek olan özellik TikTok benzeri bir deneyime sahip.

Netflix Mart ayı içerik listesi

Fast Laughs adı verilen yeni özellik ile kullanıcıların karşısına dikey formatta kısa ve hızlı içerikler çıkacak. Netflix özellik ile beraber kullanıcıların platformda geçireceği vakti arttırırken aynı zaman da komedi içeriklerini de öne çıkarıyor. Şimdilik sadece ABD, Kanada, İngiltere, Avusturalya ve İrlanda da kullanılan özellik; kısa videolar tarafında sadece komedi kategorisine yer veriyor. Özelliğin içeriğini bir tweet üzerinden görüntüleyebiliyoruz.

Geçtiğimiz günler yeni bir özellik daha sunan Netflix; otomatik indirme ile kullanıcılarının her ortam ve koşulda sevdiği içeriklere ulaşabilmesini sağlamıştı. Netflix, Fast Laughs ve benzeri özellikler ile kullanıcıların uygulamada geçirdiği süreyi arttırmayı hedefliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz