Apple 13 inç MacBook Pro tanıtıldı! İşte Türkiye fiyatı

0
614 Okunma
Apple 13 inç MacBook Pro

Bir süre önce Apple karşımıza 16 inçlik MacBook Pro‘yu çıkartmıştı. Üst düzey özellikleriyle ve geliştirmeleriyle dikkat çeken MacBook Pro’ya şimdi de 13 inçlik model eşlik ediyor. Apple, yeni 13 inç MacBook Pro dizüstü bilgisayarını tanıttı. Apple 13 inç MacBook Pro tanıtıldı! İşte Türkiye fiyatı ve özellikleri…

Apple 13 inç MacBook Pro

Yeni Apple 13 inç MacBook Pro özellikleri

En sevilen dizüstü bilgisayarlardan olan Apple’ın MacBook‘larına yeni üyeler katılmaya devam ediyor. Bilgisayarın Pro versiyonuna eklenen yeni detaylar ile 2020 model yeni 13 inç MacBook Pro dikkat çekiyor.

Şık tasarımını bozmadan küçülen MacBook Pro Magic Keyboard ile karşımıza çıkıyor. Bilgisayar eski tip fakat sorunsuz bir Magic Keyboard klavye deneyimi sunulduğu aktarılan yeni MacBook Pro için 13 inç ekranda True Tone özelliğine sahip olduğunu söyleyelim. Elbette Touch Bar yer alan yeni MacBook Pro’da yakın zamandaki modellerde gördüğümüz gibi sadece iki adet USB-C port yer alıyor. Bu çıkışa bir de kulaklık girişi eşlik ediyor.

Bilgisayarın renk seçeneklerine bakıldığında karşımıza uzay grisi ve gümüş olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunuluyor. Türkiye’deki satışına bakıldığında ise farklı donanım kurulumu ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Apple 13 inç MacBook Pro

13 inç MacBook Pro Türkiye fiyatı

Bunlardan ilki 4 çekirdekli 10. nesil Intel Core i5 işlemciye yer verilen dizüstü bilgisayarda Intel Iris Plus Graphics 645 ekran kartı, 8 GB RAM ve 256 GB SSD oluyor. Bu seçenekler ile MacBook’un fiyatı 11 bin 199 TL’ye geliyor.

Bunun dışında ikinci ve üçüncü seçeneklerde farklı donanımları yükselterek MacBook’u alabiliyorsunuz. İkinci seçenekte 12 bin 799 TL gibi bir fiyata ulaşırken, en yüksek donanımlara sahip olan modeli tercih etmek isterseniz karşınıza yaklaşık 30 TL gibi bir rakam çıkıyor. Oldukça yüksek fiyatları bulan bu rakamlar haliyle donanım tercihlerine göre değişiyor.

Apple’ın bir süredir 14 inç MacBook Pro ile karşımıza çıkması bekleniyordu ancak şirket 13 inçlik bir MacBook Pro ile karşımıza çıktı. Eğer ürünü satın alırsanız 2-3 hafta gibi bir sürede elinize ulaşması muhtemel gibi duruyor.

2020 iPad Pro MacBook’un yerini alabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz