Apple AirPod 3 özellikleri ortaya çıkıyor

0
493 Okunma
Apple AirPod3

Apple yine kendini yenilemeye devam ediyor. Şimdi de suya dayanıklı Apple AirPod 3’le gündemde. Apple’ın bu yıl suya dayanıklı Apple AirPod 3’ü piyasaya süreceği söyleniyor. Edinilen bilgilere göre yeni Apple AirPod 3’te bazı tasarım geliştirmeleri ve yüksek fiyat etiketi söz konusu.

Apple AirPod 3

Apple Çin için ucuz iPhone üretiyor söylentisi

AirPod 3, Eylül 2019 da piyasada

Apple‘ın iPhone açılış etkiliği Eylül 2019’da … Apple‘ın bu açılışta AirPod 3‘ü duyurup duyurmayacağı ise  merak konusu.. Bazı kaynaklara göre Apple AirPod 3, 2019 Eylülde piyasada . Ancak bu tarih oldukça yakın o sebeple kesin bir şey söylemek mümkün değil.

Apple geçtiğimiz günlerde AirPods 2 güncellemeleriyle de gündeme gelmişti. Söylentilere göre Mart ayında gelecek güncellemeler, yüzde 50 fazla konuşma, daha fazla bağlantı içerecekti. Bazı kullanıcılar bu ürünü AirPods 1,5 olarak nitelendirmişti. Ancak ne bu güncellemelerin hiç biri gerçekleşmedi.

Apple AirPod 3

Apple AirPod 3’te ise ne gibi tür tasarımların değişeceğine ilişkin henüz bir bilgi söz konusu değil. İkinci nesil ilki ile hemen hemen aynıydı. Apple henüz söylentiler ile ilgili resmi bir açıklama yapmamış bile olsa AirPod 3 ile ilgili su geçirmezlik özelliği mantıklı duruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz