Apple Corona virüsü için özel bir internet sitesi açtı

0
452 Okunma
Apple Corona virüsü için internet sitesi

Apple, Corona virüsü için internet sitesi açtı bunun yanında bir de bilgilendirici bir uygulamayı da App Store üzerinden kullanıcılarına ücretsiz olarak sunmuş durumda.

Corona virüsü pandemisi birçok ülke için gerçekten de kontrol edilemez bir hale gelmiş durumda. Bunun önüne geçmek isteyen teknoloji şirketleri ve diğer kuruluşlar aldıkları önlemler ile konuşuluyor. İşte o teknoloji şirketlerinden birisi de Apple. Şirket COVID-19 için attığı adımlar ile biliniyorken, şimdi ise Corona virüsü için özel bir internet sitesi kullanıma açmış durumda.

Apple Corona virüsü için internet sitesi

Apple Corona virüsü için internet sitesi ve uygulama kullanıma sunuyor

Yakın zaman içinde Dünya Sağlık Örgütü ve Microsoft’un da konu hakkında çalışmaları bulunuyor. Apple da bu şirketler arasında açtığı internet sitesi ile katılıyor. İnternet sitesine ek olarak bir de bir mobil uygulama ile karşımıza çıkan teknoloji devi COVID-19 için önlemlerini sıklaştırıyor.

İnternet sitesinin ise dayandığı mantık oldukça basit, size sorulan sorular ile hastalığın ilk belirtilerine sahip olup olmadığınız ortaya çıkıyor ve size öneriler sunuyor. İnternet sitesi Beyaz Saray ve CDC gibi resmi kurumların da desteklediği internet sitesinin güvenilir kaynaklara dayandığını söylemek mümkün.

Apple Corona virüsü için internet sitesi-01.jpg

İnternet sitesini incelemek isteyenler şu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirler.

Apple’ın mobil uygulaması ise bu bağlantıya tıklayarak indirilebilir.

Apple’ın artırılmış gerçeklik odaklı akıllı gözlük hamlesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz