Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 tanıtıldı

0
433 Okunma
Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2

Xiaomi sevilen kablosuz kulaklık modellerine bir yenisini ekliyor. Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 adıyla tanıtımı gerçekleşen kulaklık için her detay belli olmasa da genel hatlarıyla belli olduğunu söylemek mümkün. Gelişmiş özellikler ile karşımıza çıkan kulaklık, Apple’ın AirPods’ları ve Huawei’nin Freebuds tasarımlarına bağlı kalınarak oluşturulmuş. Kablosuz kulaklığın bilinen özelliklerine ve fiyatına bir bakalım.

Gürültü engelleme özelliği ile Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2

Kulaklığın Android ve iOS cihazlara bağlanmak için Bluetooth 5.0 bağlantısına sahip olduğu biliniyor. Bunun yanında ses seviyesi ve benzeri kullanımlar için dokunmatik kontroller kulaklığın üst kısmında konumlandırılmış.

Gürültü engelleme ve ses kontrolünün sağlanması için çift mikrofon bulunuyor. Kızılötesi sensörün yerleştirilmiş olduğu telefonun kulak içi kulaklık formunda tasarlandığını söyleyelim.

Her kulaklık 4,5 gram ağırlığındayken, kılıf 50 gram ağırlığında olduğu belirtiliyor. Kulaklık tam bir saat içinde tam şarj oluyor. Bunun yanında şarj kutusuyla birlikte 14 saat kadar aktif kullanım sunuyor.

Kulaklığın şarj kılıfı ise USB C kablosuyla şarj oluyor. Türkiye’ye gelip gelmeyeceği belli olmayan kulaklığın 79.99 euro seviyesinde bir fiyat biçiliyor. Kulaklık ile ilgili her detay ilerleyen günlerde ortaya çıkacak gibi duruyor.

Xiaomi Mi kamera uygulaması yeni özelliklere kavuştu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz