Apple’ın WWDC 2021 etkinliğinde neler tanıtılacak?

0
367 Okunma

Teknoloji devi Apple’ın her yıl düzenlediği WWDC etkinliği bugün (7 Haziran) başlayacak. Çevrimiçi gerçekleşecek etkinlik 10 Haziran’a kadar devam edecek.  iOSmacOSiPadOStvOSwatchOS’un yeni sürümlerinin kullanıcıya sunulacağı etkinlikte duyurulması beklenen ürünleri sizler için listeledik.

iOS ve iPadOS 15

iOS 15 ve iPadOS 15’in cihazlara birçok yeniliği getirmesi bekleniyor. Örneğin yeni gizlilik ve bildirim özelliklerinde, iMassege’da büyük değişiklikler beklenmekte. Ayrıca iPadOS 15 ile birlikte, iPad için yeni bir ekran düzeni ve araç takımlarının ekranda herhangi bir yere yerleştirilebileceği özelliğin karşımıza çıkması mümkün.

Yeni MacBook Pro

Söylentilere göre Apple iki yeni MacBook modeli tanıtacak. M1‘in geliştirilmiş bir versiyonuyla karşımıza çıkması beklenen MacBook’ların tasarımı önceki modellerden farklı olacak.

Yeni MacBook Air rengarenk gelebilir

HomePod

tvOS 15’in tasarım değişikliği ile karşımıza çıkması beklenen etkinlikte yeni HomePod modelinin de tanıtılması umuluyor. Akıllı ev teknolojileri üzerinde çalışan şirketin mobil cihazlarınızdan kontrol edilecek yeni bir ev arayüzü tanıtması bekleniyor.

Çevrimiçi gerçekleşecek etkinlik bu akşam Türkiye saati ile 20:00‘de başlayacak. Hafta boyunca sürecek etkinliğin ilk gününde, Türkiye saati ile Salı günü 12:00‘de haftalık eylem programı yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz