Clubhouse logosu değişti: Justin Williams kimdir?

0
292 Okunma

Son dönemlerde popülerliği azalan sesli iletişim uygulaması Clubhouse, geçtiğimiz günlerde davetiye ile kayıt olma sistemine son verdi. Bu hamlesi ile eski popülerliğini kazanmaya çalışan platform Dandara Pagu ikonunu değiştirdi. Brezilyalı aktivist uygulama ikonunu Justin “Meezy” Williams‘a devretti.

Clubhouse logosu değişti: Dandara Pagu kimdir?

Justin “Meezy” Williams kimdir?

Amerikan Atlanta’daki müzik topluluğuyla çok yakından ilişkili olan Justin “Meezy” Williams, rapçi 21 Savage‘ın menajeridir. Atlanta müzik sahnesinin en önde gelen operatörlerinden biri olan Meezy, Eylül 2020’de uygulamaya katıldığından beri haftalık bir R&B şovu, babalık hakkında konuşmalar, NBA kutlamaları ve müzik akışı teknolojisindeki en son teknolojiler ile ilgili odalar oluşturup tartışmalara katılıyor.

clubhouse-logosu-degisti-justin-williams-kimdir-1

Clubhouse ile röportaj gerçekleştiren Meezy uygulama ile ilgili ise “Clubhouse’a girdiğimde pek beğenmedim çünkü rastgele bir tartışmaya girdim ve bir kız bana beğenmediysem kendi odamı kurmamı söyledi, ben de yaptım. Oradan öğrendiğim eğer kendi odanı yaparsan, çevreni kontrol edersin. Eskiden sadece kendi odamı yapardım ve tanıdığım insanlarla konuşurdum. Sonra Clubhouse’da tanıdığım diğer insanlar aracılığıyla yeni insanlarla tanıştım. Bu şekilde çok güzel insanlar tanıdım.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz