Apple Powerbeats Pro kulaklıklara yeni renkler ekleniyor

0
306 Okunma
Apple Powerbeats Pro

Bildiğiniz gibi bir süredir Apple ve Beats arasında anlaşma bulunuyor. Apple imzalı olan kulaklık modeli için geçenlerde bir sızıntı haberi ortaya çıkmıştı. Bu sızıntının ardından nihayet Apple Powerbeats Pro kulaklıkların yeni renkleri ortaya çıktı.

Apple Powerbeats Pro

Apple Powerbeats Pro kulaklıklar için yeni renkler eklendi

Bildiğiniz gibi Apple Powerbeats Pro kulaklıkları halihazırda 4 farklı renk seçeneği ile satışa sunuluyordu. Bunlara ek olarak kulaklıklar için çok tatlı 4 renk daha eklendi. Pastel tonlardaki renklerin eklenmesiyle daha fazla kişiye seslenen başarılı kulaklıklara, açık pembe, fıstık yeşili, açık mavi ve yine pastel tonlarında bir kırmızının eklendiğini görüyoruz.

Apple Powerbeats Pro

Kulaklıkların daha önceki versiyonunda ise krem rengi, yosun yeşili, deniz mavisi ve siyah renkleri sunuluyordu. Yeni renkler ile birlikte çok daha fazla kişiye seslenen bu kulaklıklar gerçekten de çok iyi görünüyor.

Türkiye’de satılan bu kulaklıklar şu anda 1.999 TL’ye alıcı bulunuyor. Kulaklıkların satın alınabileceği tarih ise 9 Haziran 2020. Bu tarihten sonra Türkiye’de satışları başlayacak olan kulaklığın bildiğiniz üzere şarj haznesi aldığınız kulaklığın rengiyle aynı gelmiyor.

Burada siyah rengi tercih eden Apple’ın kulaklığın yeni versiyonlarında da aynı tasarım çizgisini benimseyeceği tahmin ediliyor.

Apple AirPods Star Wars uzay gemisine dönüşürse

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz