Eski jenerasyon Apple Watch kullanıcılarını için hamle

0
232 Okunma
Apple watchOS 6.1

Apple watchOS 6.1 ile eylül ayında güncelleme dışı kalan Apple Watch Series 1 ve Apple Watch Series 2 kullanıcılarını sevindiriyor.  Apple, en yeni sürümü olan watchOS 6.1‘i eski nesil akıllı saatleri için de sunuyor. watchOS 6 desteği sunacak olan Apple, bu kapsamda yeni ve gelişmiş özellikleri sunduğu yeni sürümünü, Series 1 ve Series 2 için de sunuyor. Apple, ilk nesil akıllı saatlerini yeni nesil özellikleri kazandırıyor.

Bildiğiniz gibi Eylül ayında kullanıma sunulan watchOS 6, yeni nesil akıllı saatler için birçok özelliği getirmişti. Bununla beraber Series 1 ve Series 2 oyun dışı kalmış gelişmiş özellikleri alamamıştı. Ancak wakchOS 6.1 ile genel performans iyileştirmelerini ve hata düzeltmelerini içeren bir güncelleme aldı ve bu akıllı saatlere sahip kullanıcılar da performans artışı yaşayacak.

Apple watchOS 6.1

Apple watchOS 6.1. güncellemesi nasıl indirilir?

Her şeyden öte Apple, bu güncellemenin yeni jenerasyon Series 5 için Apple Watch’taki pil ömrünü uzatıp uzatmadığına dair bir veri paylaşmadı. Bazı Series 5 kullanıcıları pil ömrü ile ilgili tüm gün süren sorunlar yaşadıklarını ve watchOS 6.1‘in beta kopyalarının bazılarını iyileştirdiğini söylüyor. Apple watchOS 6.1. güncellemesini indirmek için, Watch uygulamasının Genel> Yazılım Güncelleme bölümüne girmeniz gerekiyor. Hepsi bu kadar.

Uygun fiyatlı akıllı saat Xiaomi Watch ile geliyor olabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz