Popüler iş platformu LinkedIn için yeni emoji

0
752 Okunma
LinkedIn için yeni emoji-01

LinkedIn birçok kişinin aktif olarak kullandığı bir iş platformu olarak karşımıza çıkıyor. Platform üzerinde gönderilere emoji bırakılabiliyor. Bu emojilere yeni bir tane daha ekleniyor. Bu emojilerin sayısı artıkça reaksiyon verme seçenekleri de artıyor.

LinkedIn için yeni emoji reaksiyonu geliyor

Uygulama araştırmacısı, Jane Manchun Wong, test ve geliştirme durumundaki en son LinkedIn ‘Destek’ reaksiyonunun bir ekran görüntüsünü paylaştı.

Destek reaksiyonu olarak eklenen kalp tutan iki el, yeni eklenecek reaksiyon olarak karşımıza çıkıyor. Nisan ayında sunulan reaksiyonlar özelliğe zaten mevcut olan beş LinkedIn reaksiyonun ilerleyen günlerde çeşitleneceği zaten biliniyordu.

Söz konusu reaksiyonlar Facebook’takilere çok benziyor ve onlardan esinlenilmiş gibi duruyor. Yeni gelmiş olsalar da reaksiyonlar LinkedIn kullanıcılarının alışkanlığı haline kısa süre içinde geldi. Bu nedenle platformun kullanıcılarına sunduğu seçenekleri artırmak ve düzeltmek çok mantıklı duruyor.

Jane Manchun Wong’un Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla duyurduğu LinkedIn için yeni emoji özelliği paylaşımı:

LinkedIn için yeni emoji-01

 

Popüler iş platformu LinkedIn her geçen yenilenen yüzeyle milyonlarca aktif kullanıcısına seslenmeye devam ediyor. Söz konusu özellik ile seni ”destekliyorum” demenin emojisini ekliyor.

LinkedIn CEO’su 11 yılın ardından istifa etti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz