Britney Spears ve NASA arasındaki ilginç diyalog

0
779 Okunma
Britney Spears

Dünyaca ünlülerin bir kısmı gerçekten de sosyal medyanın her platformunu aktif bir şekilde kullanıyor. Bunlardan birisi olan Britney Spears 20. Yaşını kutlayan “Oops!… I Did It Again” albümünün aynı adlı şarkısının klibini Twitter hesabından paylaşarak bunu duyurdu. Şarkının çıkışının ardından 20 yıl geçtiğini söyleyen Spears’a NASA’dan cevap geldi.

Britney Spears ”Oops!… I Did It Again” 20 yaşında

Bilmeyenler için Britney Spears’ın “Oops!… I Did It Again” şarkısının klibinde Mars, uzay üsleri, astronot ve uzay göndermesi yapan birçok öğe bulunuyor. Buna ithafen NASA’nın Twitter hesabını etiketleyen Spears ve bunun yanında bu paylaşımlara yanıt veren NASA yer alıyor işte o paylaşımlar:

Yukarıdaki paylaşımda o andaki heyecanını anlatan Britney Spears, o zamanlar bu klibi çektiği ve parçayı piyasaya sürdüğü için şanslı olduğundan bahsediyor.

Bu paylaşımın ardından yine konuya dair bir paylaşım yapan Spears bu sefer de NASA’dan gelen hediyeyi aldığını ve teşekkür ettiğini yazıyor.

Sonrasında ise NASA’nın bir diğer cevabı:

İşin eğlenceli bir tarafa doğru evrildiği bu Twitter paylaşımlarının devamını okumak isteyenler için aşağıya bırakıyoruz:

Yukarıdaki paylaşımda Mars gezgin robotunun resmi hesabına; Mars 2000’li yıllardaki gibi görünüyor mu? Şeklinde bir soru soruyor ve elbette Twitter hesabından cevap gecikmiyor:

Twitter’da örgü ile küresel ısınma göndermesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz