Bebeğinizin gelişimi için kullanabileceğiniz uygulamalar

0
282 Okunma

Teknoloji her alanda hayatımıza dokunmaya devam ediyor. Telefonlarımız aracılığıyla istediğimiz birçok şeye kolayca ulaşabiliyoruz. Bu yazımızda sevgili annelerin ve anne adaylarının hayatlarını kolaylaştıracak 5 uygulama tavsiyesinde bulunmak istedik. İşte bebeğiniz ve onun gelişimi için kullanabileceğiniz uygulamalar:

Hamilelik Takibi ve Gebelik

Anne adayları için hazırlanmış olan bu uygulama hamilelik süresince ihtiyacınız olabilecek tüm bilgileri içeriyor. Üstelik tamamen ücretsiz. Uygulamanın size sunduğu özellikler şu şekilde:

  • Gebeliğiniz boyunca hamileliğiniz ve bebeğinizle ilgili günlük gelişimi ve haftalık gelişimi takip edebilirsiniz.
  • Gebeliğiniz boyunca karşılaşabileceğiniz hastalıkların tedavisi için çeşitli ilaçsız tedavi yöntemlerini öğrenebilirsiniz.
  • Beslenme konusunda nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz.
  • Canınız sıkıldığında sizler için uygulamanın içerisine koyulan  oyunları oynayarak keyifli vakitler geçirebilirsiniz.
  • Her hafta için gebelik fotoğrafı saklayıp size özel bir gebelik albümü oluşturabilirsiniz.

Bebeğim için Emzirme Takibi

Bebeğim için Emzirme Takibi uygulaması bebeğinizin gelişimini takip etmenize yardımcı olur. Bebeğinizin uyku düzenini gözlemlemenize böylece ne kadar uyuduğunu ve düzeni takip edip etmediğini görmenizi sağlar. Emzirme özelliğiyle bebeğinizin ne sıklıkta ne kadar emdiğini gösterir. Ayrıca bebeğinizin sağlığını da takip etmenizde yardımcı olur örneğin; vücut sıcaklığı, hastalıkları, aşıları ve doktor kontrolleri gibi.

Gurme Bebek

Bebeğinizin gelişiminde size yardımcı olacak bir diğer uygulama ise Gurme Bebek. Bebeğinizin beslenmesine dair ihtiyacınız olan, uzmanlarca destekli tüm bilgiler ve 750’den fazla sağlıklı tarif bu uygulamada mevcut. Ek besinlere geçişten büyük çocuklara kadar beslenmenin tüm evreleri, en sağlıklı ve yaratıcı tarifleri Gurme Bebek’te bulabilirsiniz.

Bebek Uyutucu – İyi Uykular

Bebeklerini uyuturken zorluk çeken anneler için hazırlanmış olan bu uygulama, çaldığı ses ve ninniler ile bebeğinizin uyumasına ve uykuda kalmasına yardımcı olur. Dilerseniz çalan sesi zamanlayarak sesin hangi saatte kapanacağına karar verebilirsiniz. Ayrıca “Sesi kısarak kapan” komutu ile sesin bir anda kapanması yerine, ses seviyesini kapanma süresine gelene kadar yavaş yavaş azaltır. Böylece bebeğinizin yanında açık bırakacağınız uygulama aniden kapanmaz. Uygulamanın sesini kademeli kısarak ona eşlik eder. Bebeğiniz daha rahat uykuda kalır.

Kasılma Zamanlayıcısı 9m

Anne adaylarının en çok kullandığı uygulamalardan biri olan Kasılma Zamanlayıcısı, her kasılma başladığında ve bittiğinde tek bir butona tıklayarak kasılmalarınızı takip etmenize yardımcı olur. Uygulama kasılmalarınızın süresini ve sıklığını analiz ederek ne zaman hastaneye gitmeniz gerektiği konusunda size bildirim gönderir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz