Prens Harry ve eşinden sosyal medyaya büyük tepki!

0
186 Okunma

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in torunu Sussex Dükü Prens Harry ile eşi Düşes Meghan Markle son zamanlarda sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlardan rahatsızlığını paylaşım yapmayarak dile getirdi. Ünlü çiftin sosyal medya kanallardaki nefret söylemlerinin insanlara zarar verdiğini düşündüğü için artık kullanmak istemediği öne sürüldü

Prens Harry ve Meghan Markle sosyal medya kullanmak istemiyor

Geçtiğimiz dönemlerde de yaptıkları açıklamalarda sosyal medyanın insanlara ruhen zarar verdiğini düşünen Prens Harry, sosyal medyanın; “nefret krizi, sağlık krizi ve hakikat krizi” oluşturmaya yardımcı olduğunu ifade etmişti. Sadece Prens Harry değil, eşi Meghan Markle‘da geçmişte sosyal medya hakkında olumsuz açıklamalarda bulunmuştu. Siyahi bir anne ile beyaz bir babanın kızı olan Markle’ın en çok ırkçı paylaşımlardan rahatsız olduğu biliniyordu.

Times gazetesinin haberine göre, çiftin uzun bir süredir kişisel kanallarından sosyal medya paylaşımında bulunmadığı ve bundan sonraki süreçte de bu alana tekrar dönmesinin çok uzak bir ihtimal olduğu ifade edildi. Ayrıca çiftin Archewell Vakfı için de herhangi bir sosyal medya çalışması yapmayacağı söylentiler arasında.

Kraliyet ailesinin gezisi ortalığı karıştırdı

Geçtiğimiz sene Kraliyet ile ilgili görevlerini bırakan çiftin, Instagram’daki “sussexroyal” hesabından en son 30 Mart’ta paylaşım yapması, Prens Harry ve eşi hakkında söylenenleri doğrular nitelikte.

Tüm dünya tarafından yoğun bir şekilde kullanılan sosyal medya kanalları hakkında siz neler düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz