Bebek gelişimi hakkında yol gösterecek 5 uygulama

0
2.594 Okunma
bebek gelişimi uygulama önerisi

İlk çocuk heyecanı her zaman bir başkadır. Anneliğe yeni adım attığınız bu süreçte desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Siz de geleneksel yöntemlerin yanı sıra profesyonel bir yardımcı arıyorsanız mobil uygulamalardan destek alabilirsiniz. Bebek gelişimi takibi için kullanabileceğiniz 5 mobil uygulamayı sizler için derledik.

Bebek telsizi alırken nelere dikkat etmeliyiz?

5 adet bebek gelişimi mobil uygulama önerisi

Önereceğimiz 5 uygulama ile siz de bebeğinizin ilk günden itibaren gelişimini takip edebilirsiniz. Unutmayın her bebek farklıdır ve farklı gelişmeler gösterir. Uygulama içerisindeki öneriler ve yol göstermeler sizler için sadece bir öneri niteliğindedir. Çocuklarınızın gelişim ve sağlığı konusunda sadece uygulamaya güvenmemeyi ve uzman doktorlara da danışmanı unutmayın.

Bebek +

Bebek gelişimi bebek+ uygulaması

 

Philips tarafından geliştirilen bu uygulama, hamilelik takibinden sonra devam niteliğinde. Bebek gelişimi hakkında ilk günden itibaren önerilerde bulunan uygulama, konuyla ilgili uzman yorumlarına yer veriyor. Uygulama ile aynı zaman da bebeğinizin emzirme ve büyüme gibi izlenimlerini de kaydedebileceksiniz.

Prima Kulübü: Bebek Gelişimi

Prima kulubü bebek gelişimi

Bebek bezi gibi ürünler ile karşımıza çıkan Prima geliştirdiği uygulama ile annelerin yardımına koşuyor. Bebeğinizin gelişimini kaydedip takip edebileceğiniz bu uygulama anne-çocuk kategorisinde hediyeler de veriyor. Ayrıca bebeğinizin boy&kilo gelişimi beslenmesini kaydedebileceğiniz uygulamayla sorularınıza da cevap vermeye bulabiliyorsunuz.

İlk6Yıl

İlk6Yıl bebek gelişimi

 

Açev tarafından geliştirilen bu uygulama, bebeklikten çocukluk dönemine kadar tüm gelişimini takip edebiliyor. Uygulama geliştiricilerine göre çocukların temel gelişimi için ilk 6 yıl oldukça önemli. Çocuk gelişimi konusunda takiplerinizi yaparken aynı zamanda çeşitli makaleler okuyabileceksiniz. Ayrıca uygulama ile bağış ve alışverişte yapabiliyorsunuz.

Gün Gün Bebek Bakımı, Gelişimi, takibi, beslenme

Gün Gün Bebek Gelişimi, takibi, beslenme

Mobil uygulamalar arasında en geniş kullanım alanına sahip uygulamayla çocuklarınızın gelişimi hakkında merak ettiklerinize ulaşabiliyorsunuz. Sadece hazır makaleler, gelişim takipler değil diğer annelerin konu ile ilgili tecrübelerinde de faydalanabiliyorsunuz. Siz ve bebeğiniz için özel içerikler hazırlayan bu uygulama ile tüm ihtiyaçlarınızı tek platformda karşılayabileceksiniz.

PediApp – Çocuk Doktoru Arkadaşın

pediapp

Bu uygulama sadece çocuklarınızın gelişimi hakkında değil sağlıkları hakkında da size yardımcı oluyor. Herhangi sağlık veya ilaç ihtiyacınızda 7/24 danışabileceğiniz sistemiyle ilk ve tek çocuk doktoru uygulaması. Görüntülü görüşme ve özel sorularınız ile uzman doktorlardan eş zamanlı yanıtlar alabiliyorsunuz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz