Bill Gates ve Melinda Gates resmen boşandı

0
169 Okunma

Microsoft‘un kurucusu Bill Gates ve eşi Melinda Gates geçtiğimiz aylarda boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu. Bill ve Melinda Gates çiftinin başvurduğu mahkeme sonuçlandı ve evlilikleri resmi olarak sonlandırdı.

27 yıllık evlilik sona erdi; Servet eşit olarak paylaşıldı

Dünyanın en büyük özel yardım vakıflarından birinin kurucularından olan çift, 27 yıllık evliliklerinin ardından 3 Mayıs’ta boşanma davası açsa da hayırseverlik çalışmalarını birlikte sürdürme sözü verdi. ABD basını çiftin 130 milyar dolarlık serveti eşit şekilde paylaşacağını duyurdu.

bill-gates-ve-melinda-french-gates-resmen-bosandi-1

Anlaşma kapsamında Melinda, mevcut soyadından vazgeçmeyecek. Evlenmeden önce “French” soyadını kullanan Melinda, Gates soyadı ile hayatına devam edecek. Boşanma sebeplerini net olarak açıklamayan çiftin Bill Gates’in daha önce yaşadığı yasak aşktan kaynaklandığı düşünülüyor.

Bill Gates ile ilgili şok iddia: Yasak aşk yaşıyor

Bir Microsoft sözcüsü daha önce CNBC’ye verdiği demeçte , 2019′da Microsoft, Bill Gates’in 2000 yılında bir çalışanla yakın bir ilişki kurmaya çalıştığına ve bir yönetim kurulu komitesinin bir hukuk firmasının yardımıyla bir soruşturma yürüttüğüne dair bir rapor aldı . Gates, 2020′nin başlarında Microsoft’un yönetim kurulundan ayrıldı, ancak Bill Gates’in bir sözcüsü New York Times’a istifa etme kararının meseleyle ilgili olmadığını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz