La Casa de Papel’in 5. sezonundan ilk fragman yayımlandı

0
393 Okunma

Netflix içerisinde oldukça yoğun ilgi gören dizilerden birisi olan La Casa De Papel pek çok kişi tarafından heyecanla bekleniyor. Yayımlanacak 5. sezonuyla ekrana veda edecek olan dizinin nihayet ilk fragmanı paylaşıldı.

İşte ilk fragman

Mayıs ayında Netflix Türkiye YouTube kanalından paylaştığı video ile La Casa De Papel son sezonunun 5 bölümden oluşan ilk kısmını 3 Eylül‘de, geri kalan 5 bölümü ise 3 Aralık‘ta yayınlanacağını duyurmuştu. İşte tüm dünyada fenomen olan dizinin 5. Kısım ilk 5 bölüm resmi fragmanı:

https://www.youtube.com/watch?v=bynn1hPpdWU

La Casa De Papel Netflix’teki başarısını sürdürüyor

İlk iki sezonda İspanya Kraliyet Darphanesi’ni, üçüncü ve dördüncü sezonda İspanya Merkez Bankası’nı soyan bir grup suçlunun maceralarını anlatan yapım son sezonunda en büyük mücadelesini verecek. “İspanya Merkez Bankası’nda 100 saatten fazla bir süredir kapana kısılan Çete; Lizbon’u kurtarmayı başarmıştır ancak ekipten birini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşar. Sierra tarafından esir alınan Profesör’ün ilk defa bir kaçış planı yoktur. Başka hiçbir şeyin ters gitmeyecekmiş gibi göründüğü dakikalarda; bankaya şimdiye kadar karşılaştıkları her şeyden çok daha güçlü bir düşman gelir: ordu. Soygun olarak başlayan her şey savaşa dönüşürken, tarihteki en büyük soygunun sonuna yaklaşıyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz