Bir akıllı çanta kim istemez ki? Hem şık hem de akıllı çanta

0
284 Okunma
hem şık hem de akıllı çanta

Kadınların büyük çantalarda yaşadığı sorunlara çözüm geliştirmek isteyen NALPHI hem şık hem de akıllı çanta ile karşımıza çıkıyor. Akıllı çantadan kastımız gerçekten de akıllı olması. Çantanın içinde LED ışık sistemi, hırsızlığa karşı alarm, telefonunuzu şarj etmeniz için powerbank görevi gören bir aparat ve dahası bulunuyor. Gelin bu akıllı çantanın bütün özelliklerine bakalım.

hem şık hem de akıllı çanta

Hem şık hem de akıllı çanta oldukça iyi görünüyor

Dışarıdan bakıldığında normal bir çanta gibi duran bu akıllı çanta iç kısma gelindiğinde asıl marifetini gösteriyor. Çanta kaliteli deri bir dış malzemeden üretilmiş. Bunun yanında kadınların büyük çantalarda yaşadığı bir sorun olan elini çantanın içine attığında bir süre telefonun da ışığını kullanmak suretiyle anahtar gibi küçük eşyaların aranmasına da çözüm bulunuyor.

Çanta ağzı açıldığında içine yerleştirilen LED aydınlatma ışığı ile birlikte çantanın içinde ne var ne yok görmenizi sağlıyor.

hem şık hem de akıllı çanta

Yüzünüze doğru değil de direkt çantanın içini aydınlatan bu ışık oldukça akıllıcı düşünülmüş. Yine büyük çantaların içindeki bölme azlığına çözüm olmak adına bu çantanın içinde farklı boyutlarda bölmeler bulunuyor.

SecureMe adlı sensör sistemi sayesinde çantanızın çalınma durumlarında alarm çalması sağlanmış oluyor.

hem şık hem de akıllı çanta

Telefonları şarj etmek içinde çantanın içine eklenen şarj sistemi tam teşekküllü bir çantaya sahip olmanızı sağlıyor. Indiegogo adlı kitle fonlaması platformunda ortaya çıkan çantanın, lüks statüde konumlandırıldığını görüyoruz ancak akıllı sistemi sayesinde de oldukça mantıklı bir çanta oluyor.

Çantanın hem omza asılmasını sağlayan bir kısa bir sapı bulunuyor hem de çapraz takmanızı sağlayan uzun bir sapı. Bunun yanında akıllı çantanın içine bir 13 inçlik bir MacBook da girebiliyor.

Projeyi yakından incelemek ya da satın almak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Louis Vuitton çanta modelleri ekranla gelecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz