Tasarımcıdan güneş gözlüğü görünümünde yüz siperliği

0
627 Okunma
güneş gözlüğü görünümünde yüz siperliği

Corona virüsü salgını ile aylardır mücadele ediyoruz. Her geçen gün yeni bir önlem ile karşılaştığımız bu süreçte aramıza eldiven ve maskelerin yanında bir de yüz siperliği katılmıştı. Özellikle sağlık ve market çalışanlarının çok fazla kişi ile temas etmesine bağlı olarak yüz siperliği kullanması durumu ortaya çıkmıştı. New York merkezli bir tasarımcı olan Joe Doucet, tasarımcı kimliğini kullanarak güneş gözlüğü görünümünde yüz siperliği tasarladı. Oldukça şık duran bu tasarım sanıyoruz ki insanlar tarafından da beğenilecek.

güneş gözlüğü görünümünde yüz siperliği

Güneş gözlüğü görünümünde şık yüz siperliği

Bu güneş gözlüğü görümündeki şık yüz siperliği tasarımı için yeni normal kavramına atıfta bulunduğunu söyleyen tasarımcı, insanlar bu tarz zorunluluklarda güzel görünüme elbette önem vermiyor ancak yine de insanların yüz siperliği kavramına mesafeli durmasını engelleyeceğini düşündüğü tasarımıyla birlikte Joe, fark yaratmayı planlıyor.

Tasarımcı Joe Duocet’in diğer tasarımlarına bakıldığında ise ilginç bir imzası olduğu biliniyor. Farklı ürünleriyle adından söz ettiren Duocet, şimdi de şık yüz siperliği tasarımıyla dikkat çekiyor. Siperlik ile ilgili detaylara gelecek olursak. Öncelikle camların buğu olmasını engelleyecek bir malzemenin kullanıldığı aktarılan bu siperlikleri birçok kişinin kullanması planlanıyor.

Tasarımcının internet sitesine bakmak isteyenleri buraya alalım.

Maske artık gerçekliğimiz: Teknolojik maske tasarımları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz