Black Friday başlıyor!

0
594 Okunma

Black Friday indirimleri için dünya genelinde hazırlıklar başladı! Türkçe karşılığına “Kara Cuma” olarak çevirdiğimiz alışveriş etkinliğinin, bu yıl 29 Kasım‘da başlayacağını sizlere duyurmuş olalım. Nerede ve ne zaman alışveriş yapacaksınız? Ne kadar harcamak istiyorsunuz? Online alışveriş yapacak mısınız, yoksa antrenmanınızı yerel mağazalarda yapmaya hazır mısınız? Bunların hepsi hakkında düşünmek güzel bakalım en çok önem veren markalar hangileri olacak.

alışveriş kara cuma ile ilgili görsel sonucu

Black Friday, ABD’de Şükran Günü’nden sonra gelen ilk Cuma gününe denir. Gün 1932’den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir. Mağazalar çok erken saatte açılır ve geç kapanırlar, ve beklenmedik derecede indirimli satış yaparlar. Black Friday bir resmi tatil sayılmaz.

Klasik saat görünümünde bir akıllı saat: Huawei Watch GT 2

Geçen yılın Kara Cuma ilanlarının çoğu Kasım ayının ilk haftasında sızdırılmış ya da resmi kanallardan serbest bırakılmıştı. Bu yüzden muhtemelen her mağazanın neler sunacağını görmek için sabırsızlanmayacaksınız.

alışveriş kara cuma ile ilgili görsel sonucu

Hangi markalar kampanyaya katılıyor?

LG Black Friday kapsamında Türkiye’de amiral gemisi telefon modellerini 7 TL fiyatla satıla çıkaracak. Black Friday kapsamında 7 adet LG G7 ThinQ marka akıllı telefon yalnızca 7 TL fiyat etiketine sahip olacak. Kampanya kapsamında saat 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00, 20.00 ve 22.00’de 1’er adet G7 ThinQ satın alınabilecek.
16-26 Kasım tarihleri arasında büyük indirimlere yer verecek Amazon.com.tr de yüzlerce ürün için 50 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo hizmeti sağlıyor.

Stranger Things yeni sezonu hakkında beklenen gelişme

Arçelik de Black Friday geleneğine uyarak 19 Kasım-25 Kasım 2019 tarihleri arasında büyük fırsatlar sunuyor. Arçelik mağazalarında Notebook ve tabletlerde 3000 TL, akıllı telefonlarda 1400 TL, televizyonlarda 1100 TL, küçük ev aletlerinde 630 TL, hobi ve aksesuarlarda 400 TL’ye varan indirim olanağı sunuyor.
alışveriş kara cuma ile ilgili görsel sonucuDaha birçok oyun firmaları da Black Friday’e özel indirimler sunacak bizce kaçırmayın!

Alışverişlerinizi online mı yoksa mağazalara giderek mi yapacaksınız?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz