Stranger Things yeni sezonu hakkında beklenen gelişme

0
410 Okunma
Stranger Things yeni sezonu

Stranger Things yeni sezonu hakkında hala birçok söylenti bulunuyor. Dizinin 4.sezon hakkında çıkan bazı detayların yanında yine de resmi kaynaklara göre 6 Kasım’da bazı şeyler netleşecek gibi duruyor.

Bildiğiniz gibi Netflix’in en rekortmen dizisi olan Stranger Things yayınlanan son sezonuyla oldukça sevilmişti. Ancak sezon finalinde yaşanan bir gelişme ile hayranları üzen dizinin, yeni sezonunda en çok merak edilen detay şüphesiz bu oldu. Söz konusu detay Jim Hopper tabiki. Dizinin hayranları tarafından oluşturulan birçok ankette Hopper’ın geri döneceği söyleniyor.

Stranger Things 3. sezon fragmanı yayınlandı!

Bu söylentilerin yanında yeni sezon hakkında birkaç detay da ortaya çıkmaya başladı. 4. sezon 8 bölümden oluşuyor olacak ve çekimler 2020 Ocak ayında başlıyor. Bununla beraber çekimler Ağustos 2020 ile birlikte bitecek ve yeni sezon başlayacak. Yine Duffer kardeşlerin kaleminden çıkan diziyle ilgili detaylar dizinin yazarları Twitter hesabından yapılan ilginç paylaşımlar ile ortaya çıkıyor.

Stranger Things yeni sezonu

Stranger Things yeni sezonu hakkında beklenenler neler?

Gelelim asıl merak edilen konuya. Jim Hopper yeni sezonda bizi karşılayacak mı? Öncelikle bu konu hakkında senarist ve yönetmen tarafından bir bilgi verilmiyor. Elbette dizinin yeni sezonu başlamadan bunu öğrenmek oldukça zor ancak, Stranger Things 3 premier’inden sonra gerçekleştirilen bir röportajda Jim Hopper karakterini canlandıran, David Harbour, Hopper’ın hala hayatta olduğunu ima eden sözler söyleyerek Hopper’ın ölmediğinin düşülmesindeki fikirleri besledi diyebiliriz.

Elimizdeki ilk detaylar nelerdi? Dizinin son sezonunda Jim Hopper karakteri nükleer reaktör patlaması sırasında yanındaydı ve patlama sonrasında ortadan kayboldu. Ancak dizide cesedine bile ulaşılamayan Hopper’ın, bu sebeple reaktörün alt kısmında bulunan merdiven ile kaçtığı düşünülüyor. Yine bunların yanında elimizde ”cehennemde görüşürüz” detayı bulunuyor.

Yine patlamadan önce Hopper’ın ağzından çıkan bu söz, dizinin ilerleyen dakikalarında karşımıza kasaba detaylarında ortaya çıkıyor. Bir haber bülteninde kasaba için ” cehenneme hoşgeldiniz” yazıyor. Bu ise Hopper’ın ölmemiş olabileceğine gönderme yapan bir detay. Ancak bu eski detayların yanında yeni bir detay karşımıza çıktı.

Stranger Things hayranı olan bir Reddit kullanıcısı, yukarıdaki fotoğrafı paylaşarak Jim Hopper’ın geri döneceğini düşündüğünü ekledi. Paylaşılan fotoğrafta Jim Hopper’ın kullandığı 1980 Chevrolet K5 Blazer yer alıyor. Bu fotoğraf, Hopper’ın geri döndüğünü kesin olarak göstermiyor olsa bile bu detay Hopper’ın geri döneceğine işaret ediyor olabilir. Dizi ile ilgili resmi paylaşımlar yapılsa bile ki Hopper detayına yer verileceğini düşünmüyoruz, yine de hayranlar birçok teori üretecek gibi duruyor.

Ancak See What’s Next adlı Netflix Twitter hesabındaki paylaşıma göre 6 Kasım’da bizi bir şeyler bekliyor. Atılan tweet’te ”Stranger Things Sezon 3’teki bu sahneden hoşlandıysanız, 6 Kasım’da Stranger Things’in sizin için ne gizlediğini görene kadar bekleyin”  cümlesiyle beraber bir klipte paylaşıldı. Bu paylaşımla beraber dizi ile ilgili yeni sezon teoriler kazanı da iyice kaynamaya başladı.

Kadınların en çok oynadığı mobil oyunlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz