Klasik saat görünümünde bir akıllı saat: Huawei Watch GT 2

0
424 Okunma
Huawei Watch GT 2

Akıllı saat pazarı hız kesmeden gelişmeye devam ederken yeni bir üye Türkiye mağazalarında yer buldu. Eylül ayında Münih’te sergilenen Huawei Watch GT 2 nihayet Türkiye’ye geldi. Eylül ayının ortalarına doğru tanıtılan klasik saat görünümlü akıllı saat, 14 saatlik pil ömrü ile gözleri üzerine çekiyor. Bu akıllı saatinde Huawei farklı bir tasarıma gitmeyerek yalnızca farklı bir ekran boyutuyla karşılaştığımızı söyleyebiliriz.

Kadınlar için özel olarak geliştirilecek akıllı saat

46mm ve 42mm olmak üzere iki farklı boyut ile birlikte gelen akıllı saatin 46mm’lik versiyonunda 454 x 453 piksel çözünürlüğünde ekran kullanılıyorken daha küçük sunulan versiyonunda ekranın 390 x 390 piksel çözünürlüğünde olduğunu belirtelim. Globalde iki farklı boyutta sunulan Huawei Watch GT 2, Türkiye’de yalnızca 46 mm versiyonu ile satışa sunuldu.

Huawei Watch GT 2

Gücünü kirin işlemciden alan akıllı saat, 4 GB dahili depolama alanıyla karşımıza çıkıyor. Bluetooth kulaklıkların doğrudan bağlanabildiği saatte yerleşik GPS ve adımsayar gibi özellikler için özel bir sensörler kullanılıyor. Tüm bu özellikler, özellikle spor yapmayı sevenler için avantaj sağlayacak diyebiliriz.

Diğer akıllı saatlerde olduğu gibi Huawei TruSleep 2.0 özelliği uyku kalitesini ölçmek için özel bir sensör kullanıyor. Bu sayede gerçek zamanlı kalp atış hızı ve uyku nefes kalitesi takibi yapılabiliyor. Stres verilerini de ölçmeyi sağlayan Huawei TruRelax teknolojisi ise yine bu akıllı saatte bulanan bir özellik olarak sunuluyor.

Huawei Watch GT 2 Türkiye’de ne kadar?

Huawei Watch GT 2’nin iki farklı versiyonu bulunuyordu. Global tarafta 42mm’lik saatin fiyatı 229 euro olarak açıklanırken, 46mm’lik versiyonun fiyatı 249 euro olarak belirlenmişti. Türkiye’de ise yalnızca 46mm’lik versiyonu sunulduğunu söylemiştik, 1.499 TL’lik bir fiyat etiketiyle kullanıcıların beğenisine sunulan ürün, sevilecek gibi duruyor.

Uygun fiyatlı akıllı saat Xiaomi Watch ile geliyor olabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz