Blake Lively’nin hilesini Ryan Reynolds ifşaladı

0
1.430 Okunma
blake lively ryan reynolds

Dünyaca ünlü Blake Lively ve Ryan Reynolds sevilen sempatik bir çift olmalarının yanında Instagram paylaşımlarıyla sürekli konuşuluyor. Blake Lively eşi ile yeni paylaştığı fotoğrafında aslında çıplak olan ayaklarına photoshop ile ayakkabı yaptı. Ryan Reynolds ise kendi Instagram sayfasından fotoğrafın orijinalini paylaşarak eşini ifşa etti.

https://www.instagram.com/p/CGqFSgqAbeo/

Blake Lively photoshop ile ayakkabı yaptı Ryan Reynolds yine rahat durmadı

Ünlü oyuncu çift sürekli yaptıkları eğlenceli ve komik Instagram paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Özellikle birbirleriyle uğraştıkları komik paylaşımları çifti daha da sempatik yapıyor. Yine gündeme gelen ikiliden Kanada’lı olduğu için ilk defa Amerika’da oy kullanacak olan Ryan Reynolds ile Blake Lively oylarının bulunduğu zarfı postaya atmaya giderken çekildikleri fotoğrafı paylaştılar.

blake lively ryan reynolds

Aynı fotoğrafı paylaşan çiftten Blake Lively’nin paylaştığı fotoğrafta ayakkabılı olduğu görülürken Ryan Reynolds’ın paylaşımında ayakları çıplak bir şekilde görülüyor. İki paylaşıma da 3 milyon beğeni ile oldukça yoğun etkileşim geldi ve iki fotoğrafın farkını belirten yorumlar da çoğaldı. Çift daha sonra hikayelerinden yaptıkları paylaşımlarda ayakkabı yerine bot çizerek “louboutin” markasını da etiketleyerek mizah yapmaya devam ettiler.

Bunların dışında Amerika’da oy verme oranı ciddi derecede düşük olduğu birçok ünlü isim haftalardır takipçilerini oy vermeye teşvik etmek için paylaşımlar yapıyor. Hatta “oy ver” yazılı kıyafetleriyle dışarıda gezerken magazincilere görüntü veriyor. Bu yüzden ünlü isimler tarafından oy verme temalı da birçok paylaşım yapılıyor.

Instagram fotoğrafları için poz önerileri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz