Sosyal medya yıkılıyor: Kaan Yıldırım’dan Hadise’ye “İyi ki doğdun!”

0
773 Okunma
Hadise, hadise kaan yıldırım, hadise ve sevgilisi

Ünlü şarkıcı Hadise bugün 35. yaş gününü Instagram’dan paylaştığı hikaye ile sevenleriyle paylaştı. Uzun süredir aşk hayatında yalnız olan şarkıcı, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru oyuncu Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Hadise’nin oyuncu arkadaşı Seda Bakan aracılığı ile tanışan çift geçtiğimiz yılın Ocak ayından beri birlikte. Ayrıca ünlü çift Hadise ile Kaan Yıldırım, beraber çıktıkları tatilde aşk dolu paylaşımlarla adlarından sıklıkla söz ettirmişlerdi. Bugün ise oyuncu Kaan Yıldırım sevgilisinin doğum günün Instagram’dan kutlayarak sosyal medya gündemini hareketlendirdi. İşte sosyal medyayı yıkan o paylaşım…

Hadise, hadise kaan yıldırım,

Ünlü oyuncunun paylaştığı bu kare ile kutladığı doğum günü jestine kayıtsız kalamayan Hadise, yeni bir paylaşımla aşkını dile getirdi. İşte Hadise’nin yaptığı o paylaşım:

 

Hadise, hadise kaan yıldırım

Ünlü çiftin art arda paylaştıkları aşk dolu bu kareler başta Twitter olmak üzere birçok sosyal medya platformlarında çok konuşuldu. Çoğu sosyal medya kullanıcısı Hadise ve Kaan Yıldırım çiftini birbirlerine çok yakıştırdı ve övgü dolu yorumlarda bulundu. Çifte gelen bazı yorumlar şu şekilde:

 

https://twitter.com/AisaAnalizyapar/status/1319603108494888961?s=20

https://twitter.com/meriiiccciiimm/status/1319588646673154048?s=20

WhatsApp mı Telegram mı? Hangisi en iyi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz