Instagram fotoğrafları için poz önerileri

5
3.021 Okunma
instagram poz, instagram fotoğrafları poz

Instagram, hayatımıza girdiği günden beri çoğu kullanıcı için en önemli sosyal medya uygulaması konumunda. Uygulama, insanların hayatında o kadar önemli bir noktaya ulaştı ki bazı kullanıcılar aktiviteleri sırf Instagram’da yayınlamak için gerçekleştiriyor. Bunun yanında yayınlanan fotoğrafların güzelliği de oldukça önemli. Burada devreye giren en önemli unsurlar açı ve ışık dışında bir de kişilerin fotoğraf çekerken verdikleri pozlar oluyor. Bu yazımızda ise Instagram fotoğrafları için daha iyi bir görüntü sağlayan poz önerilerini derledik.

Instagram fotoğrafları için nasıl daha güzel poz verilir?

Özellikle kadınların erkeklere oranla kullanmayı daha çok sevdiği uygulama o kadar çok kullanıcıya sahip ki birçok ünlü isim gelirinin büyük bir kısmını bu uygulama üzerinden kazanıyor. Yüksek takipçi sayısına ulaşmak isteyen kişiler kendilerini ön plana çıkarmak için aktif bir şekilde güzel çıktığı fotoğrafları paylaşıyor. Takipçilerin ve profil ziyaretçilerinin beğenisi kazanmak için ise poz verirken vücudu daha güzel ve boyu daha uzun göstermek öncelikler arasında.

instagram pozları, instagram fotoğrafları,

Poz verirken yapılması gereken altın kurallardan biri boyu daha uzun göstermek. Fotoğraflarda boyu daha uzun gözüksün isteyen kullanıcılar her zaman bir bacaklarını öne atarak poz vermeli. Ayrıca fotoğraf açısının da daha aşağıdan olması kişilerin boyunu olduğundan daha fazla uzun gösterecek.

instagram fotoğrafları, hailey bieber,

Oturarak poz vermek isteyen kişiler yine bir bacağını öne atarak vücutlarını daha güzel ve bacaklarını daha uzun gösterebilirler. Bu tarzda verilen pozlarda bacakları düz bir şekilde yan yana koymak vücudu olduğundan daha düz ve kısa gösterir. Bu pozu verirken dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise kesinlikle dik durmak.

 

 

instagram fotoğrafları poz, instagram, poz önerileri,

Ayakta ve geniş açıyla çekilen fotoğraflarda daha önce de belirttiğimiz gibi düz durulmamalı. Bunun yerine kalça bölgesi yana ve arkaya doğru çıkarılarak ve bacakları da aralıklı bırakarak daha güzel bir fizik görüntüsü elde edilebilir.

duygu özaslan, instagram poz, instagram,

 

Son zamanlarda birçok influencer’da gördüğümüz neredeyse moda olan pozda ise plajda bikini veya mayo ile poz vermek isteyenler dizlerinin üzerine çökerek daha fit bir görüntü elde edebilir.

 

Merdivende çekilen fotoğraflarda ise bacaklar çapraz şekilde yerleştirilerek uzatılmalı. Böylelikle daha güzel ve göze hitap eden bir görüntü oluşması sağlanacak.

Netflix’te yayınlanacak yeni Türk yapımları neler?

5 YORUMLAR

  1. Instagram fotoğrafları için etkileyici pozlar elde etmek için doğal ışık kullanımı önemlidir. Güzel bir gülümseme, çeşitli bakış açıları ve mekan kullanımı da kareleri canlandırır. Dış mekanlarda güneş ışığı, iç mekanlarda yumuşak aydınlatma tercih edilebilir. Pozlar, kişisel tarzınızı ve anlatmak istediğiniz hikayeyi yansıtmak için harika birer araçtır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz