Bosch motora sahip şehir bisikleti üretildi!

0
1.983 Okunma

Trek, çoğunlukla yüksek kaliteli performansı ve dağ bisikletleriyle tanınan bir markadır, ancak Wisconsin merkezli üretici, yeni güçlü, şık tasarımlı ve etkileyici şekilde hızlı elektrikli şehir bisikleti dizisiyle şehir sakinleri için büyük bir oyun yapıyor.

Trek’in yeni Allant + programında , fiyatı 3.600 ila 6.000 $ arasında değişen 10 farklı e-bisiklet bulunuyor. Görüntüleri size dik  geliyorsa, bunun nedeni her modelin “daha ​​doğal bir sürüş hissi” için önceki nesillere göre daha hafif ve daha az direnç sunan birinci sınıf Bosch motorla güçlendirilmesi.

trek allant ebike ile ilgili görsel sonucu

Allant +  Bisiklet Fiyatı 3.600 $ ile 6.000 $ Arasında Değişiyor

Allant + Bisikletleri iki ayrı Bosch motor kullanmaktadır. Bosch’un Performance Line CX motorlarına sahip modeller, 25 km / saate (20 mil / saate) kadar hızlanma sağlar ve daha da hızlı olan Performance Line Hızlı motorlara sahip modeller, 45 km / saate (28 mil / saate) kadar destek sunar. Hepsi pedal destekli orta tahrik motorlarıdır, bu da genel olarak daha iyi denge demektir, ancak gaz gücü yoktur.

NASA uzayda sebze yetiştiriyor!

trek allant ebike ile ilgili görsel sonucu

Çerçeve şekli, 82.1 cm (32.3 inç) yüksekliğe sahip hafif aşağı doğru eğimli bir üst tüp ile çok çekici idi. Hala çok yüksekse, 70,6 cm (27,8 inç) yüksekliğe sahip Stagger varyantını da seçebilirsiniz. Bu, ailelerinin diğer üyeleriyle paylaşabilecekleri bir bisiklet isteyen müşteriler için çekici olacağından emin olabilirsiniz.

Cilalı yüzeyin altında çok fazla güç var. Etkileyici bir 625Wh pil, şehir tarzı bir e-bisiklet için sadece bir ton güç olan çerçevenin içine rahatça oturur. Bir şekilde yeterli meyve suyu değilse, ikinci bir pili daha da fazla aralık için alt boruya vidalayabilirsiniz. İkili batarya ile satılan çok sayıda e-bisiklet var, ancak bu ilk satıştan sonra ikinci bir batarya eklemenizi sağlayan bir bisiklet satıcısı duydum.

Cilalı yüzeyin altında oldukça fazla güçlü motorlar var

Bisikletin kendisi ağır, ama çoğunlukla yüksek güçlü bataryası nedeniyle. Trek, kendi patentli OCLV karbon malzemesini kullanarak, önceki nesillere kıyasla yaklaşık dört kilo – çerçeveden bir miktar ağırlık azaltmak için çalıştı. Allant + 9.9S, 23.36 kg’da (51,5 lbs) saat hızına sahiptir; bu, Dual Sport + ‘dan yaklaşık 5 birim daha fazladır, fakat Super Commuter + 8S’den daha düşük bir birimdir.

Harika bir özellik, bisikletin dijital ekranı. Bisikletle birlikte gelen ekranı kullanabilir veya ayarlanabilir bir monta takıp hızınızı izleyen, güç kullanımınıza, konumunuza yardımcı olan COBI uygulamasıyla eşleştirerek kendi akıllı telefonunuzu kullanabilirsiniz. Bu uygulama aynı zamanda bir akıllı saat gibi diğer cihazlarla eşleşebilecek bir spor izleyicisine ve Spotify veya tercih ettiğiniz podcast uygulamasına bağlanabilen bir müzik sekmesine de sahip.

Geri dönüşümlü yarı saydam yağmurluk tasarımı!

Sürmesi keyifli, süspansiyonu da oldukça iyi bir şekilde ayarlanmış.

Snyder, Allant + bisikletlerinin gidip gelip her yeri feth etmek  ve kilometrelere meydan okumasıyla mücadele etmek için tasarlandığını söyledi. Örneğin metal çamurluklar, plastik bir eşdeğerden daha fazla suistimale dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Bisiklet sağlam hissettiriyordu, ancak günlük bir sürücü olup olmadığını ölçmeden önce onunla daha fazla zamana ihtiyacımız olacak. Trek, gidip geldiğine bağlı olarak olası bir dezavantajı olabilecek hiçbir katlama modeli sunmuyor. Bazı bisikletçilerin bisikletlerini toplu taşıma araçlarına getirme veya bir arabanın arkasına atma seçeneğine sahip olmaktan hoşlandığını biliyoruz. Arka raf, bir çocuk koltuğunu yerleştirmek için değiştirilebilir, ancak Trek bu bisikleti sorumluluk kaygıları nedeniyle ebeveynlere sunmuyor. Çocuğunu her sabah okula götüren ve çoğunlukla arabaya olan ihtiyacının yerini alabilecek e-bisikletlerle ilgilenen bir anne babaların bu taktiği yeniden düşünebileceklerini umuyorum.

Trek’in bisikletleri özellikle pahalı, çünkü daha az bilinen bir marka ile sahip olmadığınız garantilerden şirketin geniş tamir atölyeleri ağına kadar bir dizi hizmete de erişirsiniz. Orada, Allant + 9.9S’den katlanarak daha ucuz olan yüzlerce e-bisiklet var ama sonunda parçalandığında elinizde bir hiç kalabilir.

Avrupalı ​​üreticiler, gizli görünümlü e-bisikletler tasarlama konusunda ABD’li rakiplerinin çok ötesinde . Ve Manhattan Köprüsü’ndeki diğer sürücülere yaklaşırken hala biraz utanmış hissedenler  olarak, piyasaya çıkan daha gizli e-bisikletler için gerçekten heyecanlıyız.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz