Bu yılı en iyi anlatan emoji ne zaman geliyor?

0
1.106 Okunma
esneme emojisi

Akıllı telefonlar üzerinden mesajlaşma uygulamalarını kullanmaya başladığımızdan beri emojiler hayatımızda önemli bir yer edindi. İster içinizdeki siniri anlatmak için birkaç emoji kullandınız, ister bir şeylere gülmek için bir emoji tercih ettiniz. Şimdi ise sıkıldığınızda kullanmanız için bir emoji geliyor: Esneme emojisi.

esneme emojisi

Esneme emojisi ne zaman geliyor?

Ancak yine de yüzlerce emoji içinde hala birçok ifadenin emojisi bulunmuyor. Bunun yanında tek bir emoji birçok anlama gelebileceği gibi küresel olarak aynı anlama gelen emojiler de bulunuyor. Bunlardan bir tanesi ise aramıza yeni iOS ve Android güncellemeleriyle katılıyor olacak.

Bildiğiniz gibi hızlı hayatlar yaşıyoruz ve akıllı telefonlar artık bizim için vazgeçilmez. Bu kadar hızlı yaşamların içinde emoji kullanımı hem hayat kurtarabiliyor hem de zamandan tasarruf etmemizi sağlıyor. Bu bağlamda düşünüldüğünde her yıl akıllı telefonların emoji kütüphanesine eklenen emojiler heyecanla bekleniyor. Bu yılı en iyi şekilde ifade edeceğini düşündüğümüz esneme emojisi ise hayat kurtaran bir emoji olmaya aday.

esneme emojisi

Heyacansızlığı ifade etmek için kullanılabilecek bu emoji, uykulu olduğunuzu, sıkıldığınızı ya da kayıtsız kaldığınızı göstermenin eğlenceli bir hali olarak karşımıza çıkacak. Söz konusu emoji Twitter ve Facebook  gibi uygulamalarda kullanılabildiği gibi, Google uygulamalarında ve Samsung gibi cihazlar için de yayınlandı. iPhone için iOS 13.2 güncellemesi işaret ediliyor olsa da yine de herkesin kullanımına sunulması için biraz beklemek gerekiyor.

Bu arada belirtmeden geçmeyelim, esneme emojisinin dışında 75 farklı yeni emoji de kullanıma sunuluyor. Bunlar arasında artan cilt rengi seçenekleri bulunduğu gibi aynı zamanda, falafel tabağı gibi yiyecekler de geliyor. Yayınlanan yeni emojiler ile bol emojili bir yıl diliyoruz!

iOS tarafında Instagram karanlık mod özelliği kazandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz