Friends temalı içecekler Starbucks’ ta

0
448 Okunma

Starbucks, Friends dizisini konu alan renkli temalı içecekler çıkardı.

 

Dizi ilk yayına 22 Eylül 1994 yılında başladı. Dizinin 25. yıl dönümü şerefine Friends temalı içecekler satışa sunuldu.

friends dizisi starbucks ile ilgili görsel sonucu

 

Starbucks’ın menüsünü örnek alarak hazırlanan Friends temalı içecekler, sadece belirli Starbucks şubelerinde sınırlı bir zaman için satışa sunuluyor.
Geçtiğimiz 22 Eylül tarihi, Friends dizisinin ilk yayınlanışının 25. yıl dönümüydü. Bu yüzden Ralph Lauren ve Lego gibi pek çok büyük popüler marka, dizinin şerefine kendi Friends temalı ürünlerini çıkardılar. Buna yönelik bir hareket de Starbucks‘tan geldi. Indy100 tarafından öğrenilen habere göre, kahve dükkanı zinciri, Friends temalı içecekler çıkardı. Ancak bu içecekler, sadece belirli Starbucks şubelerinde satışa sunuluyor.

 

Türkiye ve dünya Spotify’da en çok ne dinledi?

 

Her bir karaktere özel içecek

Her Starbucks şubesi, kendi özel Friends temalı içeceğini oluşturup çıkarırken ABD’nin California eyaletindeki bir Starbucks şubesi ise dizide yer alan her bir karaktere özel içecek temaları meydana getirdi.
Friends temalı içecekler satışa sunan Starbucks şubelerinden biri de Kanada’nın Bellville şehrinde bulunan bir Starbucks şubesi. Bu Starbucks şubesinde, Monica’nın apartman dairesinin mor rengi ve dizinin ikonik turuncu koltuğu ilham alınarak meydana getirilen Friends Frappucino isimli içecek satışa sunuluyor. Bu Starbucks şubesinin müdürünün söylemlerine göre, bu Friends temalı içecek, aslında Raspberry Creme Frappucino’nun ejderha meyvesi ve balkabağı sosu ile harmanlanmış hali. Smelly Cat (Kötü Kokulu Kedi) ise adını Phoebe’nin ikonik şarkısından alan bir başka Friends temalı Starbucks içeceği.

friends dizisi ile ilgili görsel sonucu

İçeceklerin hepsi, karakterlerin kendi isimlerinden oluşuyor

 

Tüm bunların yanı sıra ABD’nin California eyaletinin Modesto şehrinde bulunan bir Starbucks şubesi ise Friends dizisinde yer alan her bir karakter için ayrı ayrı farklı içecekler meydana getirdi ve bu içeceklerin hepsi, karakterlerin kendi isimlerini taşıyor.
Bu özel içecekler, sadece belirli Starbucks şubelerinde sınırlı bir süre boyunca satışa sunuldukları için bu içecekleri tatmak isteyen Starbucks müşterileri, tariflerini söyleyerek kendi Friends temalı içeceklerini sipariş edebiliyorlar. Sonuçta bu içeceklerin hepsi, Starbucks’ın menüsündeki içecekler temel alınarak hazırlanıyor.

Ne yediğinizi takip eden uygulama: Foodvisor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz