Bugatti otomobillerinden esinlenilen espresso makinesi!

0
508 Okunma
Bugatti tasarımlı espresso makinesi-01

Farklı tasarımlardan esinlenen tasarımcılar gerçekten de ilginç ve çok güzel tasarımlar ile karşımıza çıkabiliyorlar. Şimdi ise üst segmente seslenen otomobilleriyle bilinen Fransız devi Bugatti tasarımcılara ilham oldu ve bir espresso makinesi tasarlandı. Siyah ve mavi renklerden esinlenen bu tasarım oldukça iyi görünüyor. İşte Bugatti tasarımlı espresso makinesi!

Bugatti tasarımlı espresso makinesi

Bugatti tasarımlı espresso makinesi çok şık duruyor

Kahve birçok kişi için gerçekten de bir tutku. Sabah kahvesini içmeden ayılamayanlardan, gün içinde birkaç kupa kahve içenlere kadar birçok insan bulunuyor. Bunlardan birisi de sanıyoruz tasarımcı Fábio Martins oluyor. Bunun nedeni ise harika tasarımlı bir espresso makinesi tasarlaması.

Bugatti’nin tasarım çizgisinden yol alan tasarımcı Fábio Martins, Bugatti’den ilham alan bir espresso makinesinin nasıl görüneceğini hayal etmeye çalıştı. Şirketin otomotiv DNA’sını iyi okuyup yorumlayan tasarımcı, kahveyi pompalayan güzel bir makine yaptı. Kahve makinesinin ön tarafına bakarsanız, aynı şekli benimseyerek (ve hatta ızgara desenini ön tarafına da ekleyerek) Bugatti’nin imza tasarımı olan ızgara görünümünü mükemmel bir şekilde ekliyor.

İşte tasarımın detaylarını daha iyi görmeyi sağlayan görseller:

Bu da oldu: Dünyanın ilk kahve maskesi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz