Xiaomi’nin seyahat boyu su sebili dikkat çekiyor

0
699 Okunma

Xiaomi ilginç ve farklı ürünlerine şimdi de büyük boyutlarda olan su sebilinin seyahat boyu olan versiyonuyla karşımıza çıkıyor. Xiaomi su sebili tasarımıyla birlikte küçülttüğü ürünlerine bir yenisini ekliyor. Temelde su ısıtıcısı işlevi gören bu Morfun ısıtıcı su sebilinin dikkat çeken yanı boyutu elbette.

Xiaomi su sebili 4 saniyede suyu ısıtabiliyor

Ürünün boyutlarıysa 117x62x190 mm olarak konumlandırılıyor. Yeni bir kaynatma teknolojisine yer verilen bu su ısıtıcı, suyu ürünün içine ekledikten tam 4 saniye sonra ısınmasını sağlıyor. Akıllı su ısıtıcısı olarak da adlandırılan bu ürünün üstünde sıcaklık kontrolü için bir gösterge bulunuyor.

Xiaomi su sebili

Kullanıcıların su sıcaklığını gerçek zamanlı olarak kontrol etmelerini veya ayarlamalarını sağlayan dokunmatik ekranı da bulunuyor.

Morfun sıcak su sebili 45, 60, 85 ve 100  derece olmak üzere 5 sıcaklık ayarına sahip olarak geliyor. Böylece, kullanıcılar su miktarını ve sıcaklığını aynı anda ayarlayıp, kullanabilirler. Sıvı ağırlık seçeneği 120 ml, 250 ml, 360 ml ve 500 ml gibi farklı değerleri içeriyor. Yani miktar noktasında da ayarınızı yapabiliyorsunuz. 

Ürünün 28 dolarlık bir fiyat etiketi bulunuyor.

Xiaomi Mi Band 5 nihayet tanıtıldı: Fiyatı ve özelikleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz