Samsung’un kamera sayısında atacağı şaşırtıcı adım

0
242 Okunma
samsung telefonlarda kamera sayısı

Samsung pazardaki liderliği ile adından söz ettirse de yakın zaman önce Huawei, Samsung‘u biraz fark ile geçiyor gibi duruyor. Yine de Avrupa pazarında Samsung başarısı yadsınmamalı. Güney Kore merkezli şirketin bir de bunların yanında aldığı patentler dikkat çekiyor. Yeni ortaya çıkan patent ile birlikte Samsung telefonlarda kamera sayısı artacak. Nasıl olacak?

samsung telefonlarda kamera sayisi

Samsung telefonlarda kamera sayısı değişiyor

LetsGoDigital tarafından keşfedilen Samsung patentlerine dayanarak yorum yapmak gerekirse şirketin kamera sayısı noktasında yeni bir politika izleyeceğini söylemek mümkün. Hatta öyle ki 5 ve 6 farklı kamera kurulumlarına dayanan kamera patentleri birçok kameranın telefonun arkasında yatay bir şekilde konumlandırılacağı gözler önüne seriyor.

Samsung’un en gelişmiş telefonlarında şu an geniş açı, ultra geniş açı, telefoto, makro ve derinlik için lensler yer alıyor. Bunlara yeni ve farklı özelliklerde olacağı bilinen lensler eşlik edecek.

samsung telefonlarda kamera sayisi-02

Hareketli görüntü sensörünün bu kurulumda yer alacağı tahmin ediliyorken, aynı zamanda çok daha geniş açılı kameralara ulaşılacağı söyleniyor.

Bildiğiniz gibi Samsung imzalı en gelişmiş kamera sistemi Galaxy S20 Ultra’da yer alıyor ancak iyimser açıdan yaklaşacak olursak, söz konusu kamera kurulumları 2021 yılında karşımıza çıkabilir. Gerçekçi açıdan yaklaşırsak bu kurulum için bir süre daha beklemek lazım.

Samsung Galaxy S20 Plus: Özel BTS koleksiyonu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz