Bukalemun maskesi ile yetişemediğiniz etkinliklere başkasını gönderebilirsiniz!

0
543 Okunma

Bukalemun maskesi , toplantı ve etkinliklere kendinizin vekil bir versiyonunu göndermenizi sağlayan bir teknik kit. Resmi olarak Bu cihaz, uzaktaki bir kullanıcının yüzünü başka bir kullanıcının yüzünde gösteren bir telepresence sistem olarak tanımlanmakta.

Tüm sosyal ve iş taahhütlerini yerine getirmekte zorlanıyorsanız, bu maske tam size göre! İnsan Uber’e hoş geldiniz! Bu maske, birisinin yüzünü sıkıca bağlayan bir iPad ile sizin için bir toplantıya gitmenizi sağlayan bir kit. Böylece herhangi bir etkinliğe orada bulunmadığınız halde her şeyi görebilir ve duyabilirsiniz.

Maske, bu yılın başlarında MIT Tech Review’un Asya’daki EmTech konferansında tanıtıldı. Japon AR / VR araştırmacısı, fikri ve teknolojiyi sunmak için Sony ile işbirliği yaptı.

Bu sistem, Skype üzerinden bir toplantıya katılmaktan daha iyi. Çünkü Bukalemun Maskesi ile vekiliniz arkadaşlarınızla ve meslektaşlarınızla sözlü olarak beden dili ile iletişim kurabilir.

Bukalemun maskesinin mucitleri, maskenin uygulamalarının sonsuz olduğunu söylüyor. Bir kişi bir ders vermek veya konuşmak için fiziksel olarak mevcut değilse, vekil sunucu sunum yapan kişinin yüzünü ağırlayabilir. Böylece ortaya etkileyici bir konuşma çıkabilir.

Ayrıca, Bukalemun maskesi ekibi, popüler anime karakterlerini daha gerçekçi hale getirmek için  bu teknolojinin mükemmel olabileceğini düşünüyor.  Bukalemun maskesi yaratıcılarının, fikirlerini  daha da geliştirmesi heyecanla bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz