Dünyanın en gelişmiş pediatri hasta simülatörü HAL ile tanışın!

0
600 Okunma
En gelişmiş pediatri hasta simülatörü HAL

Pediatri hastalarına, sağlık alanında çalışanlara ve tıp öğrencilerine müjde.  Öğrenme aracı olarak insansı robotlar üretildi.  Tüm dünyada genç hastalar ,sağlık uzmanlarına benzersiz fiziksel, duygusal ve psikolojik zorluklar veriyor. Bu robotlar, pediatri hastalığının getirmiş olduğu bu zorlukların bazılarına değinmeye yardımcı oluyor. Bu robot sayesinde, gerçek hayattaki gerçek hastalığa karşı çıkmak için profesyoneller eğitiyor.

En gelişmiş pediatri hasta simülatörü HAL

 

ABD merkezli Gaumard şirketi robotu geliştirip, sağlık eğitiminin her yönünü kapsayan simülatörler oluşturdu. Bu simülasyon, dünyanın en gelişmiş simülatörü.  Pediatri doktorlarına gerçek zamanlı ve gerçek hayat eğitimi veren dinamik bir yüz ifadesi üretiyor. 112 cm boyunda, dokuz farklı duygusal ve fiziksel durumu yansıtan hazır ayarları içeren bir simülatör.  HAL  kızgın, komik, endişeli, esneyen, hayrete düşen, ağlayan, acı çeken ve en şaşırtıcı özelliği kanaması olan gerçekçi bir yapay teknoloji. Üstelik gerçek hayatta tıbbi durumun nerede ve hangi durumlarda kullanılabileceği konusunda herhangi bir sınırlama yok. Çünkü HAL kablosuz ve taşınabilir!

Simülasyon seanslar, acemi öğreneni hızlandırmaya yardımcı ve gerçek hayattaki hazırlık için gerekli olan teknik ve teknik olmayan becerileri edinme de kolaylık sağlıyor.

HAL, tıp alanında şu anda mevcut olan en yeni en gelişmiş hasta simülasyonlarından biri!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz