Bütçe dostu Huawei MediaPad C3 sızıntısı

0
185 Okunma
Huawei MediaPad C3-00

Çin merkezli teknoloji devleri arasında yer alan Huawei çıkarttığı uygun fiyatlı tabletler ile dikkat çekiyor. Bunlardan birisi olan MediaPad serisinden C3 modeli yakın zaman önce bazı detayları ile sızdırılmıştı. Huawei’in giriş seviyesi tableti yakın zaman önce fotoğrafları ortaya çıktı. Sızan özelliklere ve tasarıma göre Huawei MediaPad C3, görüldüğü kadarıyla yenilenmiş bir MatePad T8 gibi görünüyor. Tasarımından özelliklerine kadar C3 hakkında bilinenler:

Huawei MediaPad C3 özellikler ve tasarım

Öncelikle Huawei MediaPad C3’ün için tasarımsal açıdan da büyük bir değişimin yaşanmadığı görülüyor. Ekran tarafında ise 1280 x 800 çözünürlük çıkıyor. 16:10 en boy oranıyla 8 inç IPS LCD ekranlı tabletin, ön tarafında konumlandırılan 2 Megapiksellik bir kamera bulunuyor. Arka tarafta ise tek bir kamera yer alıyor o da 5 Megapiksellik bir ana kamera.

Huawei MediaPad C3-002

MediaPad C3, 3 GB RAM ve 32 GB genişletilebilir depolama alanına sahip MediaTek MT8768 yonga seti ile güçlendirilecek olan tablet micro USB ile şarj edilebiliyor olacak ve 5.100 mAh batarya ile geliyor. Yazılım tarafında ise karşımıza Android 10 tabanlı EMUI 10 çıkıyor.

Tablette ayrıca Bluetooth 5.0 yer alıyor. C3 modelinin sızdırılan görsellerde sadece lacivert renginin olduğu görülüyor olsa da başka renk seçenekleri de olabilir, tablet 210 dolarlık bir fiyat etiketiyle kullanıcılar ile buluşacak.

Huawei’in ilk 65 inç OLED TV’si için belirsizlik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz