Güçlü ve şık elektrikli bisiklet: Nireeka Prime

0
898 Okunma
elektrikli bisiklet

Dünyanın elektrikli araçlara olan ilgisi günden güne artarken, elektrikli bisiklet pazarı da kendisini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. İddialı bisikletler arasında sayılabilecek Nireeka Prime, şık görüntüsünün ardında oldukça güçlü olmasıyla da bir adım öne çıkıyor.

elektrikli bisiklet

Biraz önce de bahsettiğimiz gibi elektrikli scooter ve elektrikli bisiklet endüstrisi tahmin edilenden çok daha hızlı gelişiyor. Bu kapsamda değerlendirildiğinde ise karşımıza Indiegogo’da destek bekleyen Nireeka Prime çıkıyor. Farklı renkleri sunulan bu güçlü bisikletin tasarım çizgisi ise oldukça nazik duruyor.

elektrikli bisiklet

Zorlu araziler için tasarlanan bu bisiklet, kalın lastik dokusuyla da bu araziler için hazır olduğunu kanıtlıyor. Farklı renklerde sunulan bisikletin her rengi oldukça modern ve şık duruyor. Gelelim teknik detaylara; bisikletin toplam ağırlığı 26 kilogramken, Bafang M620 elektrik motoru sayesinde 1.000 W güce sahip ve  60 km/s ye hıza da kısa sürede çıkmayı sağlıyor. Önde ve arkada konumlandırılan frenler ise disk formunda.

Ruffian, elektrikli retro bisiklet

Zorlu araziler demiştik ya bundan da kaynaklı olarak su geçirmez özelliği bulunan aracın, 10 vites olduğunu ve gidonunda yer alan ekran sayesinde hız ve batarya ömrü hakkında bilgi alabiliyorsunuz.

elektrikli bisiklet

Fiyat noktasına gelecek olursak, benzer elektrikli bisikletlerden çok da ucuz olmayan  Nireeka Prime, 1.999 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Elektrikli bisikleti incelemek ya da satın almak isterseniz şuraya linki bırakıyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz