Clubhouse logosu değişti: Dandara Pagu kimdir?

0
983 Okunma

Teknoloji gündeminden düşmeyen Clubhouse uygulama ikonu olarak kendi ikonunu tasarlamak yerine sanatçı yüzlerini kullanıyor. Daha önce Axel Mansoor ve Drue Kataoka’nın yüzlerinin yer aldığı ikon değişti ve Clubhouse’ın yeni ikonu Dandara Pagu oldu.

Dandara Pagu kimdir?

clubhouse-logosu-degisti-dandara-pagu-kimdir-1

Clubhouse logosu neden değişti? Logolar ne ifade ediyor?

Clubhouse yaptığı açıklamada, “Pernambuco, Recife’de (kuzeydoğu Brezilya) doğan Dandara’nın hikayesi birçok Brezilyalı için tanıdık bir hikayedir; onun kişiliği, enerjisi ve gücü sayesinde yoksulluk ve şiddet karşısında yükselişini görmüş olan bir hikayedir. İnanılmaz lütuf. Dandara Pagu, Clubhouse topluluğunu en iyi şekilde temsil eden benzersiz bir ses ve platform, bağlantı kurmak ve yeni bir şey keşfetmek için koridorlara her adım attıklarında onun bulaşıcı gülümsemesine sahip olmaktan inanılmaz derecede gurur duyuyoruz.” sözlerini kullandı.

Pagu ise, “Irkçılık maalesef herkesi etkileyen bir hastalıktır. Bazı insanlar daha fazla acı çekecek, diğerleri ise daha az acı çekecek. Siyahların bunu açıklama zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum… ama Tanrı ve Orishalar sayesinde benim için terapide zaten çözdüğüm şeyler hakkında konuşurken kendimi sakin hissediyorum. Bunu kendi içimde çözdüm ve bugün bunun hakkında konuşabiliyorum. Cinsel şiddete uğradım, çok şey yaşadım… Biri beni dinliyorsa ya da dinlemek istiyorsa değişmek ister ilkesiyle hareket ediyorum.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz