Galaxy Watch Active 4’ün tasarımı sızdırıldı

0
275 Okunma

Geçtiğimiz günlerde MWC 2021 etkinliğini duyuran Samsung, etkinlikte akıllı saatlerin geleceği için oluşturduğu vizyonunu açıklayacağını belirtmişti. Etkinliğe az bir süre kala Galaxy Watch Active 4’ün görselleri çevrimiçi olarak sızdırıldı.

Samsung yeni sanal etkinliğini duyurdu

İşte Galaxy Watch Active 4’ün tasarımı

MWC 2021 etkinliğine sayılı günler kala Samsung cephesinde sızıntı haberleri durulmuyor. Bugün ortaya çıkan görseller tanıtılması beklenen Watch Activite 4’ün tasarımını gözler önüne seriyor. Üstelik modelin renk seçeneklerini de ortaya çıkarıyor. Bunlar; siyah, gümüş, altın ve yeşil.

galaxy-watch-active-4-un-tasarimi-sizdirildi-1

Söz konusu görüntüler Watch Activite 4’ün önceki modellere göre daha minimalist bir tasarıma ve düz metal bir çerçeveye sahip olduğunu gösteriyor.  Genel anlamda önceki nesil Galaxy Watch Active 2‘ye benzeyen modelin yan tarafında bulunan düğmeleri farklı bir şekle sahip ve biraz daha çıkıntılı görünüyor, bu da onları tıklandığında daha fazla geri bildirim sağlaması gerektiği anlamına geliyor. 

galaxy-watch-active-4-un-tasarimi-sizdirildi-2

Samsung, 28 Haziran’da gerçekleşecek olan MWC 2021 etkinliği için bir duyuru yapıyor olsa da şirket, yazılımına odaklanmaya hazırlanıyor. Şirketin özellikle yeni Wear platformunu akıllı saatlerine nasıl entegre edeceğini ve özel kullanıcı arayüzünü nasıl sergileyeceğini duyurması bekleniyor. Peki Galaxy Watch Active 4 duyurusu ne zaman olacak? Söylentiler Galaxy Watch Activite 4’ün tanıtımının 3 Ağustos’taki  Unpacked etkinliğinde gerçekleşeceği yönünde.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz