Diş fırçalama sistemini değiştiren Encompass

0
837 Okunma

Diş fırçanızı 10 diş hekiminden 9’u bunu tavsiye eder sözleri ile aldıysanız elinizi kaldırın. Sahte reklamların size asla söylemediği bir şey: diş fırçaları sadece doğru kullandığınız kadar iyidir. Tüm diş fırçaları, amaçlandığı gibi kullanıldığında etkili olabilir, ancak davranışınızı değiştirmenize yardımcı olmak için tasarlanan kıllar, kavramalar veya bağlı uygulamalar ne kadar gelişmiş olursa olsun, çoğu insan dişlerini doğru şekilde fırçalamıyor. Aslında, araştırma gösteriyor ki her 10 Amerikalı yetişkinden biri bunu doğru yapıyor.

Ebru Yaşar Netflix ile anlaştı!

Ünlü diş hekimi Cary Schwartz ve oğlu Ryan Schwartz, diş temizliğinin zahmetsizce ve zamanın az bir sürede kullanarak temizlenmesini sağlayacak gerçek bir ihtiyaç olduğunu fark etti. Katılacak karmaşıklığı bilen ikili, eski Sonicare ve Clarisonic mühendislerini ekibine alarak çalışmalarına öncülük etmek üzere bir Danışma Kurulu oluşturup, vizyonunu hayata geçirmek için mümkün olan en iyi ekibi bir araya getirip çalışmaya başladı.  Her diş fırçasının aksine, iyi niyetlerin her zaman uygun ağız hijyenine dönüşmediği gerçeğine göre tasarlandı. Encompass, el becerisinin sınırlı olup olmadığında, zamanın kısıtlı olduğu anlarda, tembel olduğunuzda veya doğru açıyı kullanmadığınızda, fırçalama işini ortadan kaldırır.

Gerçekten Encompass’ı birbirinden ayıran fark, benzersiz J biçimli tasarımları ve kılları saniyede 100 vuruşta sessizce çalıştıran patentli hava tahrikli pompalarıdır. Düzenli diş fırçaları ile pop-up gördüğümüz yeni şekillendirilmiş U-biçimli diş fırçaları arasındaki kesişme noktasında duran Encompass, verimliliği, uzmanlığı, rahatlığı ve hassasiyeti dengeleyen bir tasarıma sahiptir. Fırça kafasının “esnek parmakları” ve uzunlamasına esnek noktası, çenenizin şeklini ve diş hizasındaki kusurları kendiliğinden ayarlamanıza izin vererek, ağzınızın bir tarafında hem üst hem de alt dişlerinize özel bir uyum sağlar 

Encompass’in sağlık açısından farkları

Anti-mikrobik kılları, etkili fırçalama için doğru basıncı, yoğunluğu ve açıyı sağlayacak şekilde tasarlanmış ve konumlandırılmıştır ve ayrı bir dezenfektan gerektirmez. Yani herhangi bir diş macunu ihtiyacı duymuyorsunuz. ve, dilinizi temizlemenin önemini bilenler için, fırça kafasının duvarlarının dışı sadece bu amaç için tasarlandı. Encompass, dişlerinizi 20 saniye içinde temizlemekten daha iyi bir iş çıkarır.

Encompass’ın paket içeriği nasıldır?

Encompass kendi şarj yuvası, kablosu ve hatta seyahat çantası ile birlikte gelir, böylece 20 saniyelik uzman fırçalama rutininizi yanınıza alabilirsiniz. Çocuklar, yaşlılar, engelliler veya az çabayla en iyi temizliği sağlamak isteyen herkes için, Encompass her insanın dişlerini daha iyi fırçaladığından emin olur!

Tasarımcı: RYCA International

Buradan ürün detayına bakabilirsiniz. $ 99

Encompass – Daha Akıllı, Daha İyi ve Daha Hızlı Fırça

Sonicare’in eski Mühendislik Direktörü tarafından geliştirilen Encompass diş fırçası, kullanıcı hatasını ortadan kaldırarak, 20 saniyede dişlerinizi fırçalar. Dişlerinizin yarısını bir kerede temizlerken, fırça kafası kendi kendinize ayarlayarak, yanlış hizalanmış, çarpık veya eksik dişleriniz olsa bile her seferinde en uygun temizliği sağlar.

10 kişiden sadece 1 tanesi doğru şekilde fırçalıyor

Boşlukların ve diş eti hastalıklarının% 90’ı yanlış fırçalamadan kaynaklanmaktadır. Encompass ile bu hata oranı yok olur ve 10’da 10 doğru fırçalanır.

Alanında uzman mühendisler tarafından hazırlandı

Sonicare’in eski Mühendislik Direktörü tarafından geliştirilmiştir.

Uzman diş temizleme işlemi için, sadece 20 saniye yeterli hale geliyor.

Encompass ile, dişlerin 3 yüzeyini aynı zamanda ağzınızın yarısını 10 saniye boyunca aynı anda fırçalarsınız. Dişlerinizin yarısını bir seferde temizleyen fırça başlığı, ağzınıza kendiliğinden uyum sağlayarak her seferinde sadece 20 saniyede dişlerin ve diş etlerinin en iyi şekilde temizlenmesini sağlar. J şeklindeki fırça kafasının “esnek parmakları”, uzunlamasına esnek nokta ideal kemer oturması için ayarlanırken, dişlerin hizalamadaki herhangi bir kusurun yanı sıra, dişlerin boyut ve şekillerindeki farklılıkları da ayarlar.

Patentli Hava Pompası Sistemi saniyede 100 fırça darbesi sunar ve böylece dişlerin ve diş eti çizgisinin nazik ve etkili bir şekilde temizlenmesini sağlar.

Encompass herkes için tasarlandı

Encompass sizin için fırçalamayı işlemini hallettiği için, Parkinson, titreme veya sınırlı el becerisine sahip kişiler, güvenlerini ve bağımsızlıklarını koruyarak dişlerini en iyi şekilde fırçalayabilirler.

Tasarım mı yoksa fiyat mı? Sokağın akıllı telefon tercihleri | Sokak Röportajı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz